داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
افتتاح کتابخانه روستایی نیکنامده در شهرستان شمیرانات
به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران، کتابخانه عمومی نیکنامده بیست و پنجمین کتابخانه روستایی استان تهران روز شنبه، 23 بهمن، با حضور عزتالله خانمحمدی فرماندار شمیرانات، علی نیکنام مدیر کل کتابخانههای عمومی استان تهران، فرید حمدحیدری بخشدار لواسانات، سلیمانی راد مدیر کل امور روستایی استانداری تهران، اعضای شورای اسلامی روستای نیکنامده، اعضای انجمن کتابخانههای عمومی بخش لواسانات، دانش آموزان مدارس، کتابداران و مردم روستا افتتاح و راهاندازی شد.
در این مراسم خانمحمدی فرماندار و رئیس انجمن کتابخانههای شهرستان ضمن افتتاح و بازدید از بخش های مختلف این کتابخانه با تاکید بر ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه بر ضرورت گسترش فضاهای کتابخانهای در مناطق روستایی تاکید کرد.
وی ضمن قدردانی از دهیاری روستا و اداره کتابخانهها جهت تجهیز و راهاندازی این کتابخانه در خصوص گسترش این کتابخانهها درمناطق روستایی خواستار همکاری بخشداران و دهیاران شهرستان با اداره کتابخانهها شد.
همچنین علی نیکنام مدیر کل کتابخانههای عمومی استان تهران نیز با تشکر از پیگیریهای بعمل آمده از سوی اداره کتابخانهها و بخشداری و دهیاری در این امر خداپسندانه در خصوص راهاندازی کتابخانههای جدید در مناطق روستایی در سطح این شهرستان و استان تهران اعلام آمادگی کرد و گفت: این کتابخانه با زیربنای ۲۸۰ متر مربع در زمینی به مساحت بیش از ۵۰۰ متر مربع ساخته شده و دارای 4هزار جلد کتاب است که بیست و پنجمین کتابخانه روستایی استان تهران و سومین کتابخانه روستایی در شهرستان شمیرانات محسوب می شود.
در پایان محسنی رئیس اداره کتابخانه های شهرستان شمیرانات با ارائه گزارشی درباره مشخصات کتابخانه روستایی ابوریحان گفت: این کتابخانه دارای بخشهای ویژه کودک و نوجوان، مخزن کتاب، سالن مطالعه و بخش امانت کتاب و بخش مطالعه نشریات و روزنامه بوده و با اعتباری بالغ بر 350میلیون ریال از محل اعتبارات دهیاری و همچنین انجمن کتابخانههای عمومی بخش لواسانات افتتاح شده است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.