داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کتابخانه عمومی روستای شهدای قیام در شهرستان لنده کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی کهگیلویه و بویراحمد، کتابخانه عمومی شهدای روستای قیام در شهرستان لنده در زمینی به مساحت ۲۳۷ مترمربع و با زیربنای ۱۰۸ متر مربع با حضور یاسر رحیمیان سرپرست کتابخانههای عمومی کهگیلویه و بویراحمد، عادل مرادی بخشدار مرکزی شهرستان لنده و اهالی فرهنگ دوست روستا و به دست مادر شهید فرهمندی افتتاح شد.
یاسر رحیمیان سرپرست کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در آیین افتتاح این کتابخانه اظهار داشت: نهاد کتابخانههای عمومی کشور با رویکرد و نگاه ویژه به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کشور، حرکتهای سازندهای را در ایجاد و افتتاح کتابخانههای عمومی در چند سال اخیر داشته است و علاوه بر ایجاد کتابخانههای روستایی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه مفید در روستاها را مدنظر قرار داده است.
وی در ادامه تصریح کرد: این سیاست و رسالت فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد نیز خوشبختانه در چند سال اخیر اتفاق افتاده است و چندین کتابخانه روستایی توسط نهاد افتتاح و به بهرهبرداری رسیده که مورد استفاده جوانان در روستاها قرار گرفته است.
رحیمیان با اشاره به واگذاری ساختمان این کتابخانه توسط یکی از خیّرین و با همیاری دهیاری روستا، خاطرنشان کرد: امروز شاهد حضور پرشور کودکان و جوانان و سایر مردم روستا در این افتتاح هستیم که این نشان از علاقهمندی اهالی به رونق مطالعه و استفاده از اوقات فراغتشان است.
عادل مرادی بخشدار مرکزی شهرستان دنا نیز در این مراسم گفت: این اولین کتابخانه روستایی در شهرستان لنده است و جا دارد از دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور به خاطر افتتاح این کتابخانه روستایی تقدیر و تشکر کنم.
مرادی اضافه کرد: با افتتاح مکانهای فرهنگی و ورزشی امکان مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها در چند سال اخیر فراهم شده که این نشان از برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و در راس آن تدابیر مقام معظم رهبری و دغدغههای وی در توجه به کارهای عمرانی و فرهنگی در روستاها است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.