داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
لزوم فراهم کردن زمینههای حرکت به سمت بهرهبرداری از پروژه احداث کتابخانه مرکزی کرمانشاه
به گزارش لیزنا روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه، محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با همراهی معصومه خونسارحسنی مدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه، طهمورث الیاسی بختیاری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کرمانشاه، حجتالاسلام رحیم جعفری مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه و جمعی از مسئولین این استان از پروژه نیمه کاره «کتابخانه مرکزی» استان کرمانشاه بازدید کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه در این بازدید با اشاره به ضرورت و نیاز این استان به احداث کتابخانه مرکزی، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه سال ۹۰، حدود ۴۰ درصد اعتبارات این پروژه استانی و ۶۰ درصد آن از اعتبارات ملی (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) است. در عین حال روند ساخت این کتابخانه از سال ۹۱ به دلیل مشکلات اعتباری متوقف شده است، لذا مکاتبات بسیاری را با استانداری، نمایندگان مجلس و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این راستا انجام شده اما تا کنون نتیجهای حاصل نشده است.
وی در ادامه افزود: پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ مترمربع با زیربنای ۱۵۰۰۰ مترمربع در دست احداث است که تاکنون بیش از ۲.۶ میلیارد تومان برای آن هزینه شده اما متأسفانه اقدامات اجرایی آن از سال ۹۱ متوقف شده است.
معاون توسعه علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور نیز پس از بازدید از پروژه احداث کتابخانه مرکزی کرمانشاه اظهار داشت: ساختمان احداث شده برای کتابخانه مرکزی طراحی نسبتاً خوبی دارد. اجرای بتن، سقف، ستونها و بخشهای آن خوب بوده و در مکانی مناسب قرار دارد.
وی در ادامه افزود: امیدواریم با هماهنگی در اعتبارات استانی و ملی بتوانیم، اقدامات مناسبی را در خصوص پروژه کتابخانه مرکزی استان کرمانشاه انجام دهیم و خروج آنرا از توقف اجرای پروژه در دستور کار قرار داده و زمینههای حرکت به سمت بهرهبرداری از آن را فراهم سازیم.
گفتنی است پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه با ۱۵هزار ممتر مربع زیربنا، دارای بخشهای مختلفی از قبیل: دو طبقه پارکینگ، رستوران، مخزن کتاب، سالن اجتماعت ۳۰۰ نفری، قرائتخانه و ... است و کار ساخت و عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۸۶ شروع شده که در حال حاضر جهت تکمیل آن نیاز به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.