کد خبر: 29544
تاریخ انتشار: شنبه, 07 مرداد 1396 - 10:26

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

به مناسبت سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال برگزار شد

کارگاه آشنایی با گیاهان دارویی منطقه درمیان در کتابخانه عمومی اسدیه

منبع : لیزنا
با همکاری اداره کتابخانه های عمومی و بسیج شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی، کارگاه آشنایی با گیاهان دارویی منطقه درمیان سه شنبه سوم مرداد ماه جاری در سالن آمفی تئاتر کتابخانه استاد احمدی بیرجندی اسدیه برگزار شد.
کارگاه آشنایی با گیاهان دارویی منطقه درمیان در کتابخانه عمومی اسدیه

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان جنوبی، مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در این کارگاه گفت: تولید و پرورش گیاهان دارویی از جمله فرایندهای اشتغال‌زا و پردرآمدترین مقوله اقتصادی جهان به شمار می‌آید.

مهندس محسن پویان، افزود: در راستای توسعه پایدار کشت گیاهان دارویی به شرط بازاریابی و عرضه فراملی می‌تواند در رفع بیکاری بویژه در مناطق روستایی اثرات بی‌مانندی داشته باشد.

وی به برگزاری دوره های آشنایی روستاییان با پتانسیل‌های موجود در منطقه در نقاط مختلف استان اشاره کرد و افزود: این دوره ها در راستای بهینه سازی تولید و فرآوری گیاهان دارویی برگزار می شود.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر سه پروژه تحقیقاتی مصوب در دهکده گیاهان دارویی در حال اجرا است، ادامه داد: پتانسیل های کاربردی گیاهان دارویی خراسان جنوبی، بهینه سازی ریز ازدیادی گیاه عناب و اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف بر خواص کیفی میوه تازه عناب در این دهکده اجرا می شود.

 

گفتنی است، استان خراسان‌جنوبی با وسعتی برابر 150 هزار و 800 كيلومتر مربع، منبع گسترده‌ای از ذخایر ژنتیکی و دارویی است و تاکنون 800 گونه گیاه دارویی در این استان شناسائی شده است؛ لذا کشت گیاهان دارویی ظرفیتی برای ایجاد اشتغال و فرصت‌های شغلی پایدار، افزایش تولیدات ملی و جذب گردشگر در استان خراسان جنوبی است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: