داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
ضرورت حمایت شهرداری از کتابخانههای عمومی با پرداخت بهموقع نیمدرصد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی کردستان، جلسه انجمن کتابخانههای عمومی سروآباد با حضور علی مفاخری، فرماندار سروآباد؛ جهانگیر صولتی، رئیس اداره کتابخانههای عمومی سروآباد و جمعی از اعضا در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
فرماندار و رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان سروآباد گفت: کتابخانههای عمومی، نیازمند حمایت مردم و مسئولان بهویژه شهرداریهاست.
وی ادامه داد: شهرداریها وظیفه دارند مطابق قانون، نیمدرصد از درآمدهای خود را بهحساب انجمن کتابخانههای عمومی واریز کرده تا به توسعه این نهاد فرهنگی کمک کنند.
مفاخری افزود: حمایت از فرهنگ کتابخوانی، حمایت از توسعه است و رسیدن به توسعه پایدار در جوامعی با شاخصهای بالای مطالعه، سریعتر و آسانتر مهیا میشود.
فرماندار و رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان سروآباد در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از نقش خیرین در رفع کاستیها در بخشهای مختلف، بیان کرد: این قشر با حمایتهای خود و بدون هیچگونه چشمداشتی به توسعه کشور کمک کردهاند.
وی گفت: کتابخانههای عمومی که باهدف ارتقای سطح آگاهی و بصیرت جامعه فعالیت میکنند، نیازمند حمایت خیرین است و توجه به این بخش میتواند بسیاری از مشکلات و ناهنجاریهای جامعه را کاهش دهد.
در ادامه، جهانگیر صولتی رئیس اداره کتابخانههای عمومی سروآباد گفت: این شهرستان در حال حاضر دارای سه کتابخانه عمومی نهادی و هزار و سیصد عضو فعال است.
جهانگیر صولتی با اشاره به یک هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنای کتابخانههای عمومی شهرستان سروآباد، افزود: هماکنون بالغبر ۲۹ هزار نسخه کتاب در ۲۵ هزار عنوان با موضوعات متنوع در کتابخانههای عمومی شهرستان در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
وی با اشاره به بخشی از اقدامات کتابخانههای سروآباد در سال جاری، عنوان کرد: تعمیر و نوسازی کتابخانه عمومی شهید ملامحمد ذبیحی بیساران، برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی همزمان با سراسر کشور، اهدای مجلات به اصناف شهرستان و همکاری با دستگاههای فرهنگی در برگزاری برنامههای متنوع ازجمله این اقدامات است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.