داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کتابخانه استاد حکیمی، میزبان استاد حکیمی
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی فرهنگسرای خاتم(ص) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه 18، در قالب این کارگاه آموزشی طی سه جلسه با حضور استاد محمود حکیمی، نویسنده شاخص حوزه کودک و نوجوان، فنون نویسندگی و داستان نویسی به اعضای کانون های ادبی منطقه و سایر علاقمندان آموزش داده می شود .
ایده یابی، ساختار و عناصر داستان، فنون نوشتن داستان کوتاه، ازجمله سرفصل های این دوره است. هم چنین مقولههایی مانند زاویه دید، راوی، زبان، پیرنگ، پایانبندی، گرهافکنی، شخصیتپردازی، توصیف و ساختار داستان آموزش داده میشود و در کنار آن یک نمونه داستان هم از جنبههای حرفه ای مورد بررسی قرار میگیرد.
دوره آموزش داستان نویسی 3 جلسه 2 ساعته است و در پایان جلسه به داستان های برتر جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین در بخش پایانی این کارگاه، هر کدام از هنرجویان که کلاس عناصر داستان را گذرانده باشند، یکی از داستانهایشان را ارائه میکنند.
حکیمی از پرکارترین نویسندگان کتاب کودک و نوجوان است. برخی از آثار او، مانند مجموعهی 22 جلدی تاریخ تمدن ویژهی نوجوانان و داستانهایی از زندگانی امیرکبیر از شمارگان بالایی برخوردار شدهاند. کتاب پرواز به سوی سرزمین آزادی به عربی و کتاب وی به زبان بوسنیایی ترجمه شده است. پژوهشهای پیوسته حکیمی در زمینهی تاریخ اسلام و زندگانی حضرت محمد(ص) و خاندان ایشان باعث شد که او بتواند مقالههای بسیاری در این زمینهها در نشریههای گوناگون به چاپ برساند. او در سال 1382 به خاطر نگارش دهها مقاله و چاپ 2 کتاب پیرامون زندگانی امام حسین(ع) و قیام عاشورا، به عنوان خادم فرهنگ عاشورا شناخته شد و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. او در پنجمین جشنواره شهید رجایی نیز به عنوان پیشکسوت برگزیده ملی در محور هنری و ادبی شناخته شد و از رییس جمهور لوح تقدیر دریافت کرد.
دوره کارگاهی آموزش داستان نویسی «بر بالهای خیال» پنج شنبه 26 مرداد ، دوم و نهم شهریور ماه ساعت 10 در کتابخانه استاد حکیمی به نشانی یافت آباد، شهرک ولیعصر،خ حیدری جنوبی،خ پژاند ،بوستان لواسانی میزبان اعضای کانون ادبی و سایر علاقمندان است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.