داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نبض تپنده فرهنگی روستا در کتابخانه مشارکتی شهدای عبدالله آباد ریواده
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، کتابخانه عمومی مشارکتی شهدای عبدالله آباد ریواده شهرستان جغتای با اجرای برنامه های فرهنگی در مناسبت های مختلف به کانون توجه و حضور مردم و علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی تبدیل شده است.
مسئول کتابخانه عمومی مشارکتی شهدای عبدالله آباد ریواده گفت: کتابخانه عمومی مشارکتی عبدالله آباد- ریواده شهرستان جغتای، با زیربنای ۱۲۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۹۰۰ مترمربع در سال ۱۳۸۸ در بخش هلالی شهرستان جغتای تأسیس شد.
نوباغی افزود: این کتابخانه در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی از قبیل برگزاری کلاس های اوقات فراغت، آموزش علمی، نشست های کتابخوانی، نقد کتاب و برگزاری مراسم ملی و مذهبی در جذب جوانان و نوجوانان فعالیت های چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۸۸ با حمایت های مردم روستا و خیر گرانقدر، مرحوم مجیدی پور آغاز کرد و در حال حاضر در ۸ سالگی به تازگی مؤسس و حامی اصلی خود را ازدستداده است و هنوز مرکز و نقطه ثقل فرهنگی روستا به شمار می آید.
نوباغی با اشاره به برنامه های این کتابخانه در سال جاری گفت: مشارکت در برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی و برگزاری نشست های کتابخوان ازجمله این برنامه هاست.
مسئول کتابخانه عمومی مشارکتی شهدای عبدالله آباد ریواده یادآور شد: حضور کودکان و نوجوانان روستا در بخش های مولودیخوانی و انواع مسابقات بهمناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از فعالیتهای دیگر این کتابخانه است.
وی افزود: اجرای نمایش توسط بانوان عضو کتابخانه در دهه کرامت، برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت سالروز شهادت امام جواد (ع) و امام محمدباقر(ع) و برنامه ریزی فعالیت های دهه ولایت و هفته دولت از برنامه های این کتابخانه در ماه گذشته بود.
نوباغی برگزاری نشست کتابخوان و معرفی دو کتاب با عنوان شهید باهنر و سوخته عشق (داستان زندگی و شهادت محمدعلی رجایی) به مناسبت هفته دولت را از دیگر برنامه های کتابخانه در هفته جاری دانست.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.