داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کتابخانه سیار در روستاهای تکاب آذربایجانغربی گشایش یافت
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکتن و نوجوانان، این کتابخانه که با 6هزار جلد کتاب فعالیت خود را از روز 20 مهر به صورت رسمی آغاز کرد، 20 روستا از روستاهای شهرستان تکاب را تحت پوشش کتابرسانی و فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی قرار خواهد داد.
جواد زاهدی مدیرکل کانون آذربایجان غربی در مراسم افتتاح این کتابخانه با تاکید بر ضرورت توسعه کتابخانههای سیار در استان گفت: کتابخانههای سیار، تازههای کتاب کودک و نوجوان را به دست کودکان روستایی میرساند و عضویت و استفاده از فعالیتها در آنها رایگان است.
کتابخانه سیار کانون بهمثابه حوزه و دانشگاه
حجتالاسلام والمسلمین عیسی برادری امام جمعه تکاب نیز در این مراسم با بیان این نکته که پایه و اساس بسیاری از رفتارهای تربیتی و اجتماعی در کتابخانههای کانون شکل میگیرد گفت: کتابخانههای سیار کانون را حوزه و دانشگاه انسانسازی میدانم.
وی با تاکید بر اینکه همانگونه که شهید مطهری باور به تربیت و پرورش در دوران کودکی و پیش از رسیدن به مرحله حوزه و دانشگاه داشته، میتوان گفت یک مربی و یا معلم خوب در دوران کودکی پایهگذار آنچه در حوزه، دانشگاه و جامعه اتفاق میافتد است.
کودکان را با خیالی آسوده به کانون و مربیان آن بسپاریم
در این مراسم همچنین ایرج ثقفی فرماندار تکاب با تاکید بر نقش ترویج کتابخوانی به عنوان یکی از ابزارهای تحقق توسعه پایدار گفت: خانوادهها، مدیران و مسئولان اگر نگران شاخصهای توسعه کشور بهویژه در روستاها باشند حتما کودکانی کتابخوان پرورش خواهند داد.
وی در ادامه با اشاره به این که اعتماد مخاطب و خانوادهها، یکی از مهمترین سرمایههای یک سازمان محسوب میشود گفت: مربیان کانون دارای تواناییهای ویژهای هستند و من به عنوان یک شهروند، یک پدر و یک مسئول خوشحالم که میتوان با خیالی آسوده کودکان را به کانون و مربیان آن سپرد.
این مراسم با حضور رئیس آموزش و پرورش، فرماندهی نیروی انتظامی و تعدادی از مسوولان ادارات این شهرستان برگزار شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.