کد خبر: 31374
تاریخ انتشار: شنبه, 13 آبان 1396 - 11:56

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بازدید شهردار شفت گیلان از کتابخانه شهید چمران

منبع : لیزنا
شهردار منتخب شهر شفت و رئیس شورای اسلامی این شهرستان ضمن بازدید از کتابخانه عمومی شهید چمران با رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شفت دیدار و گفتگو کردند.
بازدید شهردار شفت گیلان از کتابخانه شهید چمران

 به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی گیلان، یاسر شادفر، شهردار منتخب شهر شفت و امیر شکاری، رئیس شورای اسلامی شهرستان شفت در دیدار با زینب عزیزپور، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شفت در خصوص وضعیت کتابخانه‌های عمومی این شهرستان گفتگو کردند.

 در این دیدار رئیس شورای اسلامی شهرستان شفت، نقش کتابخانه‌های عمومی را در توسعه فرهنگ چشمگیر دانست و داشتن کتابخانه‌ای پویا را یکی از مهم‌ترین ابزارهای توسعه فرهنگی شهر عنوان کرد.

 شهردار منتخب شفت نیز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کتابخانه عمومی شهید چمران، از کمبود سرانه فضای مطالعه شهر شفت ابراز نگرانی کرد. وی پیگیری ایجاد کتابخانه عمومی مستقل در شفت و افزایش سرانه فضای مطالعه را از اولویت‌های کاری خود دانست.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: