کد خبر: 31849
تاریخ انتشار: شنبه, 04 آذر 1396 - 10:09

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کتاب «آخرین انار دنیا» در کتابخانه مستوره‌ کردستانی بوکان نقد شد

منبع : لیزنا
نشست نقد و بررسی کتاب «آخرین انار دنیا» در کتابخانه مستوره‌ کردستانی بوکان برگزار شد.
کتاب «آخرین انار دنیا» در کتابخانه مستوره‌ کردستانی بوکان نقد شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی، همزمان با گرامیداشت ایام کتاب، کتابخوانی و کتابدار، نشست نقد و بررسی رمان «آخرین انار دنیا» نوشته «بختیار علی» با حضور جمعی از بانوان بوکانی در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مستوره کردستانی برگزار شد.

ماهپاره ابراهیمی، از بانوان نویسنده بوکانی به عنوان اولین منتقد حاضر در نشست گفت: نوشته‌های «بختیار علی» بیشتر چارچوب فلسفی دارد و احتیاج به تمرکز در خواندن دارد، ضمن اینکه نوشته‌های وی برای خوانندگان قابل درک است چون آن را تجربه کرده‌اند. وی ادامه داد: بیشتر نام‌های به کار رفته در رمان عربی است و با توجه به سختی زبان عربی، این از نکات منفی کتاب است.

لیلا نورانی به عنوان یکی از منتقدان این اثر گفت: داستان سراسر غم و ناراحتی است و در این رمان زنان آواره‌ترین افراد سرزمین خودشان هستند و در چارچوب رمان بیشتر مردان مورد توجه اند.

آرزو کاظمی منتقد دیگر حاضر در نشست اظهار داشت: فضای داستان ضد جنگ است. جنگی که هم اکنون در بسیاری از نقاط دنیا بدون هیچ نتیجه‌ای ادامه دارد.

وی افزود: دنیای داستان، دنیای اسرارآمیز و بسیار غم انگیزی است و شخصیت های رمان هرکدام به نوعی در اسارت به سر می‌برند.

پروین شیخی منتقد دیگر این نشست سبک نوشتن کتاب را رئالیسم جادویی معرفی کرد و گفت: نوشتن در این سبک بسیار سخت و دشوار است.

 

گفتنی است بختیار علی از نویسندگان کرد زبان عراقی است که تاکنون آثاری چون «آخرین انار دنیا»، «قصر پرندگان غمگین»، «غروب پروانه»، «عمویم جمشید خان» و «شهر موسیقدانان سفید» را در زمینه شعر و داستان به رشته تحریر درآورده است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: