داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کارگاهای آموزشی زندگی مثبت ویژه متأهلین در تهران برگزار شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران، کارگاه آموزش مهارت های زندگی ویژه متأهلین با عنوان "زندگی مثبت"به میزبانی کتابخانه های عمومی شقایق، محقق حلی، شهید آیت، دانشمند و معراج شهر تهران با حضور اعضای کتابخانه ها به مربیگری اساتید مطرح روان شناسی از روز شنبه ۲۲ مهر به صورت هفتگی تا کنون برگزار شده است.
در اولین و دومین جلسه این کارگاه آموزشی مربیان کلاس به ارائه آموزش های لازم درباره مهارت های «گوش دادن» پرداختند و در ادامه مهارت ها و موانع گوش دادن به بحث و گفتگو گذاشته شد و در پایان جلسه از حاضرین خواسته شد تا آموخته های خود را در زندگی مشترک به کار گیرند و گزارشی از تجربیات خود را در جلسه بعد مطرح کنند.
سومین و چهارمین هفته این کارگاه اختصاص به مهارت"حل تعارض" داشت. در این مهارت اعضای بزرگسال کتابخانه آموختند که وقتی اختلاف نظری با همسر خود دارند چگونه و با چه روش هایی بدون پرخاش آن را حل کنند.
مهارت"حل مساله مشترک" سومین مهارتی بود که در هفته پنجم و ششم به اعضای کتابخانه آموزش داده شد. اعضای کارگاه در این مهارت یاد گرفتند اگر مشکل یا بحرانی (مانند بحران مالی) در خانواده پیش آمد چه طور آن را برطرف کنند.
اعضای بزرگسال در برگزاری این دورهای آموزشی ضمن کسب مهارت ارائه شده به بحث و تبادل نظر در مورد مشکلات خود پیرامون موضوع پرداخته و با اجرای برنامه های متنوع به صورت عملی نیز این مهارت ها را به صورت دو به دو فرا گرفتند.
گفتنی است در شش هفته گذشته سه مهارت گوش دادن، حل تعارض و حل مسئله مشترک به اعضا آموزش داده شده است.
کتابخانههای عمومی شقایق، محقق حلی، شهید آیت، دانشمند و معراج نیز میزبان برگزاری کارگاههای آموزشی گروه بزرگسالان هستند که استادان روان شناسی در ۱۰ جلسه به صورت هفتگی، سرفصل هایی همچون گوش دادن، حل تعارض، حل مساله مشترک، ارتباط با خانواده همسر، شناسایی تله های عاطفی زندگی مثبت به اعضای بزرگسال این کتابخانهها (ویژه متأهلین) ارائه دادهاند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.