داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
شب شعر «بسیج، کتاب و بصیرت» در کتابخانه مسروری جوین
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، محفل شعری با عنوان «بسیج، کتاب، بصیرت» در کتابخانه مسروری جوین برگزار شد.
در این مراسم از شاعران مطرح کشور و استان خراسان رضوی همچون خدابخش صفادل، نازنین مریم عمارلو، معصومه السادات شاکری و استاد علی اصغر دلیلی صالح دعوت به سرایش شعر شد که با استقبال حاضران مواجه شد.
در چهارمین شب شعر کتابخانه مسروری جوین در چهارمین سال تاسیس کتابخانه که مسئولان شهرستان نیز حضور داشتند از خانواده شهید مدافع وطن «مهدی امینی» که از اعضای فعال کتابخانه مسروری بود و در اردیبهشت امسال در مرز میرجاوه به همراه دیگر سربازان به شهادت رسید، تقدیر شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.