کد خبر: 31970
تاریخ انتشار: جمعه, 10 آذر 1396 - 16:23

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کتابخانه‌های مراکز آموزش استثنایی ایلام تجهیز می‌شوند

منبع : لیزنا
 مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در دیدار با رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی استان از تجهیز و توسعه مراکز آموزش و توان‌بخشی دانش‌آموزان استثنایی به کتاب، خبر داد.
کتابخانه‌های مراکز آموزش استثنایی ایلام تجهیز می‌شوند

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، در این دیدار دکتر سید محمد موسوی، رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی استان بابیان اینکه «دانش‌آموزان استثنایی، بخشی از جامعه هستند و باید مانند بقیه افراد از امکانات برخوردار باشند»، گفت: جامعه باید برای رفع نیازهای این قشر تلاش کند و زمینه ورود این افراد به اجتماع را تسهیل کند.

موسوی افزود: در استان ایلام ۱۹ مرکز آموزش و توان‌بخشی فعال وجود دارد و ۷۰۰ دانش‌آموز در این مراکز مشغول به تحصیل و یادگیری هستند؛ همچنین ۳۲ مرکز دارای کد در استان وجود دارد که تجهیز این مراکز به کتاب و منابع دیجیتال می‌تواند نقش مهمی در ترویج مطالعه در بین این قشر از جامعه داشته باشد.

وی افزود: دانش‌آموزان استثنایی به علت محدودیت ورود به محیط‌های اجتماعی، بیشتر وقت خود را در منزل و مدرسه می‌گذرانند و کتابخوانی یکی از بهترین و مهم‌ترین راه‌های درمان اختلالات یادگیری در آنها محسوب می‌شود.

در ادامه ایوب همتی، مدیر مرکز آموزشی و توان‌بخشی مشکلات ویژه یادگیری شماره ۳ ایلام گفت: یکی از آسیب‌های حوزه اختلالات یادگیری، ترک تحصیل دانش‌آموزان است که این موضوع در مناطق دورافتاده و فاقد مدرسه استثنایی، منجر به انحراف این افراد به‌سوی ناهنجاری‌ها می‌شود.

همتی افزود: کتاب یکی از مهم‌ترین راه‌های درمان این افراد است و راه‌اندازی ایستگاه‌های کتابخوانی در مراکز آموزشی و توان‌بخشی می‌تواند نقش بسزایی در گرایش بیشتر آنان به‌سوی مطالعه و کتابخوانی داشته باشد و موجب تقویت ذهن این افراد می‌شود.

در ادامه مراد جلیلیان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ضمن اشاره به اهمیت توجه به افراد دارای اختلالات یادگیری گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حوزه‌های فرهنگی و تقویت منابع و کتاب، اقدامات خوب و قابل‌توجهی در سطح جامعه انجام داده و از ظرفیت‌های موجود برای توسعه فرهنگ مطالعه در بین اقشار مختلف جامعه استفاده می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر، حدود ۴۰ باب کتابخانه عمومی شهری و روستایی استان به علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی خدمات‌رسانی می‌کنند و ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری نیز در زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی با سایر ادارات و ارگان‌ها منعقدشده است.

جلیلیان افزود: تقویت منابع، برگزاری نشست‌های کتاب‌خوان و جلسات نقد و بررسی کتاب از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در راستای ترویج کتابخوانی در سطح جامعه است.

 

وی افزود: اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان در راستای توجه به نیازمندی‌های کودکان استثنایی استان، جهت همکاری با مدیریت آموزش‌وپرورش استثنایی استان در قالب تفاهم‌نامه، اعلام آمادگی می‌کند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: