کد خبر: 32900
تاریخ انتشار: دوشنبه, 09 بهمن 1396 - 11:25

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بازديد سرپرست فرمانداری گرمه استان خراسان شمالی از کتابخانه‌های شهرهای گرمه، ایور و درق

منبع : لیزنا
 سرپرست فرمانداری شهرستان گرمه با اشاره به اهمیت و جایگاه کتاب در تعالی و ایجاد بینش و آگاهی در جامعه گفت: کتابخانه‌های عمومی پایه و اساس پیشرفت و توسعه فرهنگی جوامع است و فعالیت آن باید توسط همه دستگاه‌ها، مورد توجه قرار گیرد.
بازديد سرپرست فرمانداری گرمه استان خراسان شمالی از کتابخانه‌های شهرهای گرمه، ایور و درق

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان شمالی،  اسماعیل مکرمی سرپرست فرمانداری شهرستان گرمه با همراهی جمعی از  شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی و روسای ادارات از کتابخانه‌های شهرهای گرمه، ایور و درق بازدید کرد.

مکرمی در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت و جایگاه کتاب در تعالی و ایجاد بینش و آگاهی در جامعه گفت: کتابخانه‌های عمومی پایه و اساس پیشرفت و توسعه  فرهنگی هر جامعه‌ای است و با توجه به بسترهای موجود برای توسعه و نشر کتابخوانی در این شهرستان، همه دستگاه‌ها به‌ویژه ادارات آموزشی باید نقش خود در این زمینه را به بهترین نحو، اجرا کنند.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان گرمه افزود: خوشبختانه تا امروز، اقدامات خوبی در زمینه توسعه کتاب و کتابخوانی انجام شده است که امیدواریم ادامه یابد.

وی ادامه داد: از شهرداران درخواست می‌کنم هر چه سریع‌تر نسبت به پرداخت سهم نیم درصد شهرداری‌ها به کتابخانه‌های عمومی اقدام کنند.

مکرمی با تأکید بر اهمیت فرهنگ مطالعه در رشد جامعه، گفت: از زحمات همه همکاران کتابخانه‌های عمومی شهرستان که باوجود پاره‌ای محدودیت‌ها، متحمل زحمات فراوانی شده و فعالیت‌های ارزشمندی را انجام می‌دهند، تشکر می‌کنم.

 

مکرمی با اشاره به‌ضرورت اتمام پروژه‌های در حال احداث این منطقه، گفت: امیدواریم کتابخانه‌های جدید شهرهای ایور و درق در سال ۹۷ به بهره‌برداری برسد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: