کد خبر: 33088
تاریخ انتشار: سه شنبه, 17 بهمن 1396 - 11:54

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

منبع : لیزنا
 سرپرست کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی به مناسبت دهه فجر در کتابخانه‌های عمومی این استان خبر داد.
بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان از برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی در ۶۸ کتابخانه عمومی استان خبر داد و گفت: ویژه‌برنامه‌های فرهنگی  دهه فجر با حضور کتابداران در گلزار شهدا و مراسم غبارروبی و عطرافشانی، نواختن زنگ انقلاب و برپایی نمایشگاه‌های کتاب با موضوع انقلاب، مسابقات کتابخوانی، نقاشی و کارگاه‌های قصه‌گویی در کتابخانه‌های عمومی آغاز شده است.

یاسر رحیمیان اظهار داشت: تاکنون چندین نشست کتابخوانی و جمع خوانی  با معرفی کتاب‌های طرح کتاب‌خوان ماه و با موضوع تاریخ انقلاب اسلامی  در کتابخانه‌های استان برگزار شده است. این نشست‌های کتابخوانی تا پایان دهه فجر ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: ۱۷ بهمن‌ماه کتابخانه آیت‌الله ملک حسینی یاسوج با برگزاری نشست کتاب‌خوان میزبان هنرمندان استان خواهد بود. در این نشست هنرمندان به معرفی کتاب‌های تخصصی هنر می‌پردازند. در این تاریخ همچنین عصر شعر انقلاب با حضور شاعران استان برگزار خواهد شد.

 

رحیمیان افزود: ۲۱ بهمن‌ماه عضویت در کتابخانه‌های عمومی سراسر استان رایگان خواهد بود؛ همچنین در تاریخ ۲۲ بهمن‌ماه در مسیرهای راهپیمایی سراسر استان نمایشگاه کتاب دایر و امکان عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی فراهم می‌شود.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: