کد خبر: 34184
تاریخ انتشار: جمعه, 07 ارديبهشت 1397 - 14:00

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

اولین نشست کتاب‌خوان ویژه ادارات در شهرستان قوچان برگزار شد

منبع : لیزنا
به همت اداره کتابخانه‌های عمومی قوچان و با همکاری اداره بهزیستی، اولین نشست کتاب‌خوان ویژه ادارات در این شهرستان برگزار شد.
اولین نشست کتاب‌خوان ویژه ادارات در شهرستان قوچان برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، به همت اداره کتابخانه‌های عمومی قوچان و با همکاری اداره بهزیستی، اولین نشست کتاب‌خوان ویژه ادارات در این شهرستان برگزار شد.

بهاره قاسمی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان قوچان گفت: در سفر شهرستانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی به قوچان و در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی موضوع مطالعه مدیران و حضور مسئولان در محیط کتابخانه و شرکت در برنامه‌های کتاب محور مانند نشست کتاب‌خوان مورد تأکید قرار گرفت. در این راستا و با استقبال اداره بهزیستی شهرستان اولین نشست کتاب‌خوان ویژه ادارات با مشارکت چهار تن از مدیران برگزار شد.

«اصول و مدیریت بازاریابی خدمات» نوشته کریستوفر لاولاک، ترجمه بهمن فروزنده/ ارائه توسط: ناصر نیک افشار (رئیس اداره بهزیستی)

در این کتاب نویسنده مفهوم بازاریابی را در سازمان‌های غیرانتفاعی وارد می‌کند و به بحث کاربرد این مفهوم در حوزه سازمان‌های غیرانتفاعی می‌پردازد. سازمان‌های غیرانتفاعی درآمدزا نیستند و خدماتی را برای مشتریان خود با هدف‌های غیرانتفاعی ارائه می‌دهند. ازجمله سازمان‌های غیرانتفاعی می‌توان به بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها، کتابخانه‌ها و ... اشاره کرد.

«مفتون و فیروزه» نوشته سعید تشکری/ ارائه توسط: بهاره قاسمی (رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی)

سعید تشکری در این رمان خواننده خود را به قوچان و مشهد در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی می‌برد. سال‌هایی که مردم دست‌به‌دست یکدیگر دادند تا بتوانند جرثومه ظلم و فساد پهلوی را از میان بردارند. مردمی که در جستجوی هوای تازه بودند و برای رسیدن به این هوای تازه از داغ و درفش پهلوی نهراسیدند و در برابر تانک و توپ نیز ایستادگی کردند. «مفتون و فیروزه» حکایت دلدادگی شاگرد و استاد است. شاگردی که تا پای جان برای حرف استادش ارزش قائل است و حاضر است برای زنده ماندن او جانش را فدا کند. شاگردی مفتون و استادی فیروزه، شاگردی مفتون و استادی داریوش دانشگر، شاگردی بی‌بی صدیقه و مش ابوالقاسم و استادی آقا سیدعلی خامنه‌ی و شاگردی آقا سیدعلی و استادی آقا روح‌الله.

«گلستان سعدی» سعدی مصلح بن عبدالله، تصحیح و توضیح غلامحسین یوسفی/ ارائه توسط: مهدی براتی (معاون اداره بهزیستی)

به باور بسیاری، گلستان تأثیرگذارترین کتابِ نثر  در ادبیات فارسی است که در یک دیباچه و هشت باب به نثر مُسَّجَع (آهنگین) نوشته شده‌است. بیشترِ نوشته‌های آن کوتاه و به شیوه داستان‌ها و پندهای اخلاقی است. تاکنون نسخه‌های تصحیح‌شده متعددی از گلستان آماده و منتشر شده است. اولین کتاب تصحیح‌شده گلستان در سال ۱۳۱۰ توسط عبدالعظیم قریب آماده و منتشر شد. اولین نسخه تصحیح‌شده کلیات سعدی نیز در سال ۱۳۱۶ توسط محمدعلی فروغی منتشر شد و تا سال‌ها به‌عنوان مهم‌ترین منبع ارجاع به آثار سعدی محسوب می‌شد.

«معجزه صمیمیت» نوشته زهره اسماعیل بگی/ ارائه توسط: ربابه خلیل‌آبادی (مسئول پذیرش و هماهنگی اداره بهزیستی)

کتاب «معجزه صمیمیت» به لحاظ محتوایی شامل موضوعات گوناگونی در زمینه انتخاب همسر مناسب، موفقیت در ازدواج، بهبود و تعالی فضای عاطفی ازدواج‌های شکل‌گرفته و نجات ازدواج‌های در معرض نابودی است.

در پایان این نشست مقرر شد نشست کتاب‌خوان هر پنج‌شنبه با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی و با حضور کتابداران در اداره بهزیستی برگزار شود.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: