کد خبر: 34287
تاریخ انتشار: پنج شنبه, 13 ارديبهشت 1397 - 13:32

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

شورای مدیران هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصفهان برگزار شد

منبع : لیزنا
شورای مدیران هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اداره کل ارشاد استان اصفهان، با حضور سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی برگزار شد.
شورای مدیران هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصفهان برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی اصفهان، شورای مدیران هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا صادقی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه؛ غلامعلی زاهدی، مدیرکل حج و زیارت؛ امیر هلاکویی، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان و محمد سلطان مرادی، مسئول خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر اصفهان، ٩ اردیبهشت در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی انصاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با تبریک اعیاد شعبانیه هدف از تشکیل جلسه را هم‌افزایی و هم‌فکری دستگاه‌های عضو دانست و گفت: تشکیل این شورا فرصتی است تا مدیران هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان اصفهان بتوانند اهداف و مأموریت‌های حوزه فرهنگ را با انسجام کامل به نتیجه برسانند.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد تعامل و انسجام ادارات هم‌خانواده در شهرستان‌ها، بر برگزاری منظم این جلسات تأکید کرد و گفت: این جلسه درواقع اتاق فکری برای دستگاه‌های هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است؛ درصورتی‌که در خصوص فعالیتی نیاز به همفکری داشته باشیم می‌توانیم در این اتاق فکر، به تصمیم‌گیری و تصمیم سازی بپردازیم.

در ادامه جلسه اعضا به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص موضوع جلسه پرداختند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: