داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کتابخانههای عمومی شهرستان نهبندان در خرایسان جنوبی میزبان برنامههای متنوع فرهنگی شدند
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان خراسان جنوبی، نشستهای نقد و بررسی کتاب، کتابخوان، جمع خوانی، قصهگویی، شعرخوانی، مسابقه پرسش و پاسخ و معرفی کتاب در نماز جمعه ازجمله برنامههای انجامشده توسط کتابخانههای عمومی شهرستان نهبندان در نخستین هفته اردیبهشت ۹۷ بود.
قصهگویی از کتاب «خالهسوسکه» در کتابخانه محتاج نهی
نشست قصهگویی از کتاب «خالهسوسکه» نوشته ناهید رشید، انتشارات شادباش مهر، در کتابخانه محتاج نهی برگزار شد. این کتاب، داستان زندگی سوسک جوانی است که به شیوهای جذاب و خواندنی برای کودکان نگارش شده است.
شعرخوانی از کتاب «حسنی و عید نوروز» در کتابخانه محتاج نهی
نشست شعرخوانی از کتاب «حسنی و عید نوروز» سروده جواد گرجی، انتشارات راقم، در کتابخانه محتاج نهی برگزار شد. این کتاب حاوی اشعاری کودکانه است که توسط اعضای کودک کتابخانه خوانده شد.
نشست کتابخوان در کتابخانه محتاج نهی
در این نشست، شش نفر به معرفی کتاب پرداختند. «خدا بود و دیگر هیچ نبود» نوشته شهید مصطفی چمران/ توسط: فاطمه عباسی (دانشآموز)، «چگونه کودکان و نوجوانان را به مطالعه علاقهمند کنیم؟» نوشته ماشاالله کاربخش راوری/ توسط: امالبنین سموری (دانشآموز)، «قارچشناسی» نوشته دکتر سیدمحمد اشکان/ توسط: زهرا رحمانپور (دیپلم)، «وسواس شناخت راههای درمان» نوشته علیمحمد حیدری نراقی/ توسط: فاطمه زهرا اکبرزاده (دیپلم)، «بیماریهای زنان و درمانهای طبیعی» نوشته ناهید خورشیدی/ توسط: زهرا دادی (دیپلم) و «تلنگری برای یک انسان» نوشته ابراهیم نصیری/ توسط: نجمه حسینی (دیپلم) آثار معرفیشده در این نشست بود.
جمع خوانی از کتاب «فرهنگنامه مشاغل» در کتابخانه باقرالعلوم (ع) شوسف
به مناسبت هفته مشاغل، نشست جمع خوانی از کتاب «فرهنگنامه مشاغل» نوشته جمعی از نویسندگان، انتشارات نشر طلایی با حضور تعدادی از کودکان در کتابخانه باقرالعلوم (ع) شوسف برگزار شد. فرهنگنامه مشاغل که به ترتیب الفبایی تنظیم شده، به دنبال آن است که به نوجوانان یاری رساند تا با شناخت ویژگیها، مطلوبیتها و محدودیتهای هر شغل و چگونگی اشتغال به آن و سایر عوامل، مسیر خود را برای انتخاب شغلی مناسبی هموار کنند. این فرهنگنامه ۱۵۰ عنوان شغل را معرفی کرده است.
نشست کتابخوان در کتابخانه باقرالعلوم (ع)
در این نشست، شش نفر به معرفی کتاب پرداختند. «زایو» نوشته مصطفی رضایی کلورزی/ توسط: نسرین عزیزی (کتابدار)، «خر استثنایی» نوشته مهروش طهوری/ توسط: بنیامین محمدی (دانشآموز)، «آدم کوچک و خوابهای بزرگ» نوشته محمدهادی محمدی/ توسط: شهریار براهویی (دانشآموز)، «داستانهای موموشی» نوشته کلر ژوبرت/ توسط: امید نورمحمدی (دانشآموز)، «داستانهایی از زندگی امام رضا (ع)» نوشته محمود پوروهاب/ توسط: حسن خسروی (دانشآموز) و «مرغهای دانشمند» نوشته مهروش طهوری/ توسط: ابوالفضل مودی (دانشآموز) از آثار ارائهشده در این نشست بود.
مسابقه پرسش و پاسخ از کتابهای مرجع در کتابخانه باقرالعلوم (ع)
مسابقه پرسش و پاسخ از کتابهای مرجع با حضور کتابدار و تعدادی از اعضا در کتابخانه باقرالعلوم (ع) شوسف برگزار و با استقبال دانشآموزان پایه پنجم روبهرو شد. در این مسابقه، کتابدار با طرح سه سؤال از بین کتابهای مرجع از شرکتکنندگان خواست تا پاسخها را پیدا کنند. هدف از این مسابقه، آشنایی اعضا با کتابهای مرجع و شیوه استفاده از آنها برای انجام پژوهش بود؛ در پایان این مسابقه به سه نفر از شرکتکنندگان بهقیدقرعه جوایزی اهدا شد.
معرفی کتاب در نماز جمعه به همت کتابداران کتابخانه باقرالعلوم (ع)
کتاب «فرنگیس (خاطرات فرنگیس حیدرپور)» نوشته مهناز فتاحی، انتشارات سوره مهر روز جمعه، ۷ اردیبهشت ۹۷ در حسینیه سیدالشهدای شوسف در جمع نمازگزاران معرفی و خلاصه آن ارائه شد. کتاب «فرنگیس» شامل خاطرات فرنگیس حیدرپور، از زنان غیور خطه گیلانغرب کرمانشاه است و یکی از آثار قابلتأمل در زمینه حضور تأثیرگذار زنان در دوران دفاع مقدس به شمار میآید
جمع خوانی در کتابخانه باقرالعلوم شوسف
نشست جمع خوانی از کتاب «وقتی بارون می باره» نوشته غلامرضا حیدری ابهری، انتشارات جمال با حضور تعدادی از دانشآموزان مقطع ابتدایی به مناسبت ولادت امام سجاد (ع) در کتابخانه باقرالعلوم (ع) شوسف برگزار شد. کتاب «وقتی بارون می باره» برگرفته از دعای نوزدهم صحیفه سجادیه است که مطالعه آن میتواند گامی کوچک به دنیای بزرگ صحیفه سجادیه باشد.
نقد و بررسی کتاب «سوران سرد» در کتابخانه باقرالعلوم (ع)
نشست نقد و بررسی کتاب «سوران سرد» نوشته جواد افهمی، انتشارات سوره مهر با حضور ۱۰ تن از بانوان در کارگاه آموزشی مشبک در پایگاه بسیج خواهران شوسف برگزار شد. رمان «سوران سرد» شرححال سربازانی است که در منطقه غرب کشور در دو پایگاه در حال خدمت هستند.
نشست کتابخوان در کتابخانه برکت شهید یوسفی روستای دِهِک
در این نشست، هشت نفر از دانشآموزان عضو کتابخانه به معرفی کتاب پرداختند. «درسهایی از قرآن کریم» نوشته محمد نورالدین/ توسط: امیر احسان مقری (دانشآموز)، «دایناسورها» نوشته عرفان خسروی/ توسط: امید کریمی (دانشآموز)، «باتلاق» نوشته علی باباجانی/ توسط: حمید مقری (دانشآموز)، «داستانهای موموشی» نوشته کلر ژوبرت/ توسط: محمدمهدی شیخی (دانشآموز)، «یک عکس زیبا» نوشته علی باباجانی/ توسط: عارفه محمودی (دانشآموز) و «بوی گل» نوشته علی باباجانی/ توسط: فاطمه زهرا مقری (دانشآموز) آثار معرفیشده در این نشست بود.
قصهخوانی از کتاب «داستانهای موموشی»
نشست قصهگویی از کتاب «داستانهای موموشی» نوشته کلر زوبرت، انتشارات دانش نگار در کتابخانه برکت شهید یوسفی دهک برگزار شد. این کتاب، مجموعه ۵ داستان کوتاه درباره موش کوچکی به نام موموشی است. او تمثیلی از یک کودک است و هر بار در جریان ماجرایی که برایش پیش میآید، تجربهای جدید به دست میآورد.
نشست کتابخوان در کتابخانه برکت روستای چاهشَند
در این نشست، شش نفر به معرفی کتاب پرداختند؛ «درسهایی از قرآن کریم» نوشته محمد نورالدین/ توسط: علیرضا مقیمی (دانشآموز)، «شعرهای شیرین برای بچهها» نوشته اسدالله شعبانی/ توسط: مصطفی مقیمی (دانشآموز)، «عقیل و آهن سرخ» نوشته مژگان شیخی/ توسط: ابوالفضل ایمانی پور (دانشآموز)، «گنجشک و سیب شیرین» نوشته فریبرز لرستانی/ توسط: محمود اردونی (دانشآموز)، «نیکوکار ناشناس» نوشته سعید رزاقی/ توسط: رامین ایمانی پور (دانشآموز) و «مسافر غریب» نوشته مسلم ناصری/ توسط: امیرمحمد بارانی (دانشآموز) آثار معرفیشده در این نشست بود.
معرفی و نقد کتاب «به خواب شیرین بروید» به همت کتابداران کتابخانه برکت چاهشند
نشست معرفی و نقد کتاب «به خواب شیرین بروید» نوشته جواد ترکاشوند در مدرسه راهنمایی ثامنالائمه (ع) روستای چاهشند با حضور دانشآموزان برگزار شد. این کتاب به بررسی و تبیین علل بیخوابی و ارائه راهکارهایی جهت برخورداری از خوابی راحت میپردازد.
نشست کتابخوان مدرسهای به همت کتابداران کتابخانه غلامحسین آسکُتی
نشست کتابخوان مدرسهای به همت کتابداران کتابخانه غلامحسین آسکُتی شهرستان نهبندان در دبیرستان شهید حسین مسافر روستای خوانشرف برگزار شد. در این نشست، شش نفر از دانشآموزان به معرفی کتاب پرداختند؛ «میدان نبرد ذهن» نوشته جویس میر/ توسط: یاسر نوری زاده (دانشآموز)، «پیروزی بر شب» نوشته ژ.کریستان/ توسط: مهدی قائمی زاده (دانشآموز)، «گندم از گندم بروید...» نوشته سید حسن حسینی/ توسط: حسین اردونی (دانشآموز)، «وقتی با خود هستم» نوشته حمیدرضا رضازاده/ توسط: علیرضا احسانی مقدم (دانشآموز)، «باران دوشنبه» نوشته سیدعباس صحفی/ توسط: سبحان خوشاروئی (دانشآموز) و «چگونه کتاب بخوانیم؟» نوشته مارتیمر جی.آدلر/ توسط: محمدجواد اردونی (دانشآموز) آثار معرفیشده در این نشست بود.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.