کد خبر: 36663
تاریخ انتشار: سه شنبه, 06 شهریور 1397 - 12:10

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بازدید دبیر شورای فرهنگ عمومی کشوراز کتابخانه حافظیه شیراز

منبع : لیزنا
محمدرضا موالی زاده، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ضمن بازدید از کتابخانه عمومی حافظیه شیراز بر لزوم توجه ویژه به این مکان فرهنگی تأکید کرد.
بازدید دبیر شورای فرهنگ عمومی کشوراز کتابخانه حافظیه شیراز

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس، محمدرضا موالی زاده، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به همراه روح الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و مهدی امیدبخش، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، با حضور در کتابخانه عمومی حافظیه شیراز از منابع و شرایط ویژه این کتابخانه بازدید کرد.

سید محمدرضا موالی زاده در این بازدید با اشاره به اینکه لازم است به کتابخانه عمومی حافظیه توجه ویژه ای شود، عنوان کرد: منابع منحصر به فردی در کتابخانه عمومی حافظیه وجود دارد؛ به ویژه بخش عربی این کتابخانه که دارای کتاب های بسیار ارزشمندی است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اضافه کرد: بخشی از منابع ارزشمند عربی این کتابخانه هنوز به فارسی ترجمه نشده است که می توان با همکاری دانشگاه و در قالب پروژه های دانشگاهی این منابع را ترجمه کرد.

وی ضمن قدردانی از فعالیت این کتابخانه، زحمات کتابداران را در کتابخانه های عمومی قابل تقدیر ارزیابی کرد و گفت: بسیار خرسندم که کتابداران کتابخانه های عمومی با علاقه بسیار کار می کنند و کتابخانه های عمومی از طراوت و پویایی لازم برخوردارند.

در ادامه، از بخش های ویژه فارسی و عربی، سعدی شناسی و حافظ شناسی، کتاب های چند زبانه و نقاشی های اهدایی به این کتابخانه بازدید شد.

گفتنی است، کتابخانه عمومی حافظیه در جوار آرامگاه حافظ قرار دارد و در سال ۱۳۵۰ به صورت رسمی افتتاح شده است. این کتابخانه در حال حاضر ۱۶ هزار جلد کتاب دارد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: