کد خبر: 38091
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 12 دی 1397 - 10:28

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کردستانی ها ۳۵۰ هزار جلد کتاب به امانت گرفتند

منبع : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: اعضای کتابخانه های عمومی کردستان در ۹ ماه سپری شده از سال جاری ۳۵۰ هزار جلد کتاب به امانت گرفتند.
کردستانی ها ۳۵۰ هزار جلد کتاب به امانت گرفتند

به گزارش لیزنا، محمد عبدالملکی، مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان در گفت و گو با روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اظهار داشت: در ۹ ماه سپری شده سال ۹۷، تعداد کتاب های موجود در کتابخانه های عمومی استان به ۷۶۵ هزار جلد رسیده است.

 وی با اشاره به اینکه بر اساس سند چشم انداز توسعه ایران ۱۴۰۴ باید به ازای هر نفر چهار جلد کتاب در کتابخانه های عمومی وجود داشته باشد، افزود: تا رسیدن به این آمار فاصله زیادی داریم و برای دستیابی به این مهم نیازمند همکاری خیران و اهدا کنندگان کتاب هستیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان به آخرین آمار عضویت در کتابخانه های عمومی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر ۴۸ هزار نفر از مردم استان عضو کتابخانه های عمومی هستند.

عبدالملکی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۴ باید ۳۵ درصد جمعیت استان عضو کتابخانه های عمومی شوند که تحقق این مهم مستلزم افزایش فضای کتابخانه ای و همکاری خیران در این رابطه است.

وی گفت: در ۹ ماه گذشته از سال جاری اعضای کتابخانه های عمومی استان ۳۵۰ هزار جلد کتاب در موضوعات مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، کودک و نوجوان از کتابخانه های عمومی سطح استان به امانت گرفتند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: هم اکنون ۷۸ باب کتابخانه عمومی در سطح استان وجود دارد که از این تعداد ۵۰ باب نهادی و ۲۸ باب مشارکتی است.

وی با بیان اینکه زیربنای کتابخانه های عمومی کردستان ۲۰ هزار و ۴۱۴ مترمربع است، اضافه کرد: بر این اساس به ازای هر یک صد نفر جمعیت استان ۱.۳ مترمربع فضای کتابخانه ای وجود دارد که این میزان در میانگین کشوری ۴ مترمربع است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: