کد خبر: 39001
تاریخ انتشار: یکشنبه, 12 اسفند 1397 - 11:38

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برنامه های ویژه فرهنگی در کتابخانه های عمومی شهرستان فردوس خراسام جنوبی

منبع : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان جنوبی
 کتابخانه های عمومی شهرستان فردوس به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، برنامه های فرهنگی ویژه ای برگزار کردند.
برنامه های ویژه فرهنگی در کتابخانه های عمومی شهرستان فردوس خراسام جنوبی

به گزارش لیزنا، کتابخانه های عمومی قائم(عج) فردوس و علامه شیخ مفید باغشهر اسلامیه، در دومین هفته از اسفند ماه، به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)، برنامه هایی از جمله غبارروبی مزار مادران شهید، بازدید از مرکز نگهداری سالمندان و مسابقه پانتومیم ضرب المثل  برگزار کردند.

به مناسبت روز مادر، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فردوس و جمعی از مسئولان زن شهرستان به منظور تکریم مقام مادران شهدا، مزار این عزیزان را با گلاب عطر افشانی کردند. همچنین در دومین روز از هفته مادر، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فردوس به همراه جمعی از اعضای کتابخانه با حضور در خانه سالمندان، با مادران این مرکز دیدار کردند

مسابقه «پانتومیم ضرب المثل های فارسی» بر اساس کتاب «فوت کوزه گری» در کتابخانه علامه شیخ مفید

با هدف آشنایی اعضای نوجوان با ضرب المثل های  فارسی، مسابقه «پانتومیم ضرب المثل های فارسی» بر اساس کتاب «فوت کوزه گری» در کتابخانه علامه شیخ مفید باغشهر اسلامیه و برای اولین بار در کتابخانه های عمومی کشور برگزار شد.

در این مسابقه که با حضور ۳۰ نفر از دانش‌آموزان دختر عضو کتابخانه برگزار شد، فاطمه صالح نیا، کتابدار کتابخانه به معرفی کتاب «فوت کوزه گری» نوشته مصطفی رحماندوست پرداخت و در ادامه پس از گروه بندی و قرعه کشی برای شروع مسابقه، هر کدام از گروه ها به ترتیب ۵ بار با انتخاب حرفی از الفبا و عدد ضرب المثل به اجرای پانتومیم آن پرداختند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: