داخلی
»اخبار کتاب
«گلولهچوبی» با مشارکت انجمن فرهنگی اتریش در ایران منتشر شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی انتشارات نقطه مکث، گلولهچوبی نام مجموعه نمایشنامهای است به نویسندگی اوتو هاینریش کُنِر و پتر هانتکه از نویسندگان به نام ادبیات آلمانی که با مشارکت انجمن فرهنگی اتریش در ایران و به ترجمه حمزه علی محمدی برای اولینبار روانهی بازار کتاب شده است .
این کتاب شامل نمایشنامه گلولهچوبی از بهترین آثار اتوهاینریش کُنِر است. که در آن توانسته نگاهی واقعبینانه را نسبت به سربازان ارتش آلمان در جنگ جهانی دربرابر مخاطبش قرار دهد . گلولهچوبی حقیقت انسانی و ذات سربازانی را در جنگ نشان میدهد که شاید هیچکدامشان نسبت به عملی که انجام دادهاند رضایتی نداشته و تنها ترس باعث بسیاری از جنایات بوده است.
این نگرش کنر را باید در خاطرات خود او که یکی از سربازان ارتش نازی بوده جستجو کرد.از دیگر آثار او میتوان به نمایش های تغییر زمان، اتاقی در مرز بابل، راه سیبری اشاره نمود، وی در سال 1996 در شهر کاسل آلمان درگذشت .
خوش آمدگویی نام تک گویی به نویسندگی پتر هانتکه نویسنده برنده جایزه نوبل ادبیات، نمایشنامهی دیگری است که در این کتاب به چاپ رسیده است. او در این نمایش سعی نموده هر چه بیشتر نقد خود را از طبقهی سرمایهدار اروپا مطرح سازد و با نگاهی آمیخته با واگویههای کلامی اعتراض خود را به این شکل اقتصاد بیان کند. در نگاهی کلی به این نمایشنامه مهمترین مسئلهای که به چشم میخورد شیوه روایی متفاوت پترهانتکه است ، گونه ای بیان نمایشی که خوش آمدگویی را با دیگر نمایشهای این نویسنده بزرگ متفاوت می سازد. از باقی آثار او میتوان ترس دروازهبان از ضربه پنالتی،داستان کودکان،بر فراز دهکدهها،پیمودن دریاچه کنستانس و کاسپار را نام برد .
کتاب گلولهچوبی با ترجمه حمزه علی محمدی در 84 صفحه و قطع رقعی با مشارکت انجمن فرهنگی اتریش در ایران و به همت نشر نقطه مکث در شمارگان هزار و 100نسخه به بازار کتاب کشور عرضه شده است .
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.