داخلی
»مطالب کتابداری
»کارگاه
کارگاه یکروزه «ادبیات کودکان و روشهای بلندخوانی» برگزار میشود
به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، مفاهیمی که در این کارگاه ارائه خواهد شد، پیرامون سه موضوع اصلی بلندخوانی با کودکان، آشنایی با عناصر داستان و ادبیات کودکان خواهد بود که از مهمترین موضوعات در ترویج کتابخوانی میان کودکان است.
در این کارگاه شرکتکنندگان میآموزند چگونه یک نشست بلندخوانی را برگزار و کودکان را برای بلندخوانی یک کتاب آماده و با داستان همراه کنند. افزون بر این، حاضران با مفهوم ادبیات کودک آشنا میشوند و انواع کتاب کودک و خصوصیات یک کتاب باکیفیت را در این کارگاه یکروزه فرامیگیرند.
در بخش آشنایی با عناصر داستان نیز شرکتکنندگان، عناصر ادبی و روشهای سهیم شدن این عناصر با کودکان و نوجوانان و همچنین تاثیر آنها را در درک کودکان و نوجوانان از داستان میآموزند.
این کارگاه یکروزه در دو بخش تئوری و عملی برگزار میشود. در بخش عملی، پس از بیان اصول و روشهای بلندخوانی، حاضران در گروههای مختلف، کتابی را بلندخوانی میکنند. همچنین در این بخش، بازیها و فعالیتهای مختلفی در پیوند با هر یک از کتابهای بلندخوانیشده به شرکتکنندگان آموزش داده میشود.
مخاطبان این کارگاه را پدر و مادرها، مربیان کودک، آموزگاران، کتابداران، مروجان کتابخوانی، تصویرگران کتابهای کودک و علاقهمندان به ترویج کتابخوانی، تشکیل میدهند.
در پایان این کارگاه از سوی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان به هر یک از شرکتکنندگان، گواهینامهی حضور در این کارگاه اهدا خواهد شد.
کارگاه یکروزه «ادبیات کودکان و روشهای بلندخوانی» روز جمعه ۶ اسفندماه ۱۳۹۵ از ساعت ۸ تا ۱۳ در تهران، بلوار فرحزادی، بلوار دادمان، انتهای بلوار، گل افشان شمالی، کوچهی دوم، پلاک ۲۰، دفتر موسسه خیریه مهرگیتی خواهد شد.
هزینه شرکت در این کارگاه ۹۵ هزار تومان است. (شماره کارت جهت واریز هزینهی کارگاه: ۰۳۴۸-۴۲۱۵-۹۹۱۸-۶۰۳۷ به نام مهدی محمدی- بانک ملی)
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۵۵۲۳۱۸-۲۱ تماس بگیرید یا به سایت خوانک مراجعه کنید.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.