داخلی
»اخبار کتاب
کارگاه دوروزه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» برگزار میشود
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» برای دستاندرکاران آموزش در پیشدبستان و سالهای نخست دبستان، دانشجویان و مادران و پدرانی که علاقهمند هستند بدانند تاثیر رویکرد رجیو امیلیا در عمل برای کودکان و محیط به چه شکل خواهد بود، از اهمیت ویژه برخوردار است. آیا تاکنون با خود اندیشیدهاید که روش آموزش رجیو امیلیا چیست و چگونه میتواند همساز با محیط شما برای کودکان سودمند باشد؟ این کارگاه درباره اصول و ارزشهای روش آموزش رجیو خواهد بود و به شرکتکنندگان در درک آنچه این روش برای موقعیتهای گوناگون و کودکان آنها دربردارد، کمک میکند.
این کارگاه بر اساس کتاب «کاربرد رویکرد رجیو امیلیا در آموزش پیشدبستان» برگزار خواهد شد.
آموزشگر و تسهیلگر این کارگاه دوروزه، علی مرتضوی فومنی، از اعضای شورای کتاب کودک، پژوهشگر گروه مطالعات آموزشی انجمن مطالعات فرهنگی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و عضو مرکز ملی اسیتژ (مرکز نمایندگی اسیتژ فرانسه)، عضو پیوسته کانون نمایشنامهنویسان خانه تئاتر و عضو انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر است.
سرفصلهای اصلی کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا»:
ارزشهای بنیادی رویکرد رجیو
پیشینه رویکرد رجیو
تبیین روابط کودک در رویکرد رجیو
خلاقیت در رویکرد رجیو
خلاقیت در آموزش پایه سالهای نخست
ایجاد فضای خلاقیت
زبان بازنمایی
محیط در رویکرد رجیو
اهداف در فضای کودکان
اهداف در فضای آموزشگران
اهداف در فضای مادران و پدران
زمان در رویکرد رجیو
یادگیری در رویکرد رجیو
کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ تا ۱۵ برگزار خواهد شد. هزینه این کارگاه ۱۶۰هزار تومان است. علاقهمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبتنام با شماره ۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ تماس بگیرند یا با ورود به لینک زیر، ثبتنام خود را به شکل آنلاین انجام دهند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.