داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست صمیمی مکتا با ریاست کتابخانه مجلس شورای اسلامی برگزار شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام مکتا، در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید علی عماد؛ رئیس کتابخانه مجلس، هئیت مؤسس مکتا (مدیران بیش از 10 کتابخانه تخصصی استان قم) رئیس انجمن کتابداری قم و چند تن از کارشناسان کتابداری قم و کتابخانه مجلس حضور داشتند.
در ابتدای جلسه محمدی شجاعی، دبیر مکتا روند شکلگیری مکتا، اهداف آن، فعالیت های انجام شده در سطح استان را شرح داد.
سید علی سادات فخر مدیر کتابخانه دفتر تبلیغات در زمینه همکاری های مکتا و کتابخانه مجلس شورای اسلامی صحبت کرد و در ادامه مهدی محمدی، رئیس انجمن کتابداری قم از پتانسیل کتابداری موجود در استان قم و بکارگیری آن در خارج از استان سخن گفت.
حجت الاسلام والمسلمین عماد رئیس کتابخانه مجلس، مکتا را به سمت و سوی تحقیق و پژوهش توصیه کرد. وی توجه کتابخانههای تخصصی به پروندههای پژوهشی کاربران خود، تدوین اطلس کتابخانههای تخصصی در استان قم، فراهمسازی زمینه تعاملات با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی،... را جز فعالیت های مکتا دانست.
رئیس کتابخانه مجلس شناسایی کتابخانههای عمومی با رویکرد تخصصی، تحقیق در راستای کمبود کتابخانههای تخصصی در استان قم با توجه به شاخههای دانش، بررسی ضعف و قدرت کتابخانههای تخصصی با رعایت الگوهای سنجش را مفید و مناسب دانست. سید علی عماد، از اهمیت و مدیریت فعالیت های گروهی یاد کرد و عضوپذیری کنترل نشده در مکتب و برخی سیاست های ناصحیح را یکی از عوامل ایستایی این مجمع دانست و از مدیران کتابخانههای تخصصی خواست از تجربیات مکتب در راستای فعالیتهای مکتا استفاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی ابهری معاون پژوهشی کتابخانه مجلس، اختصاص دادن شماره ویژهای از نشریه مجلس به مکتا را پیشنهاد داد و همکاری خود در این راستا را اعلام کرد. همچنین اختصاص قسمتی از هر شماره مجله کتابخانه مجلس به مکتا را مفید و مؤثر برای ادامه همکاری ها عنوان کرد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.