داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
بازدید دبیرکل نهاد از کتابخانه عمومی دکتر علی شریعتی در خراسان رضوی
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههابی عمومی کشور، علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور در سفر روز سهشنبه، دوم مرداد به استان خراسان رضوی، ضمن حضور در اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) از کتابخانه عمومی دکتر علی شریعتی در شهر مشهد بازدید کرد.
طی این بازدید که با همراهی مهدی رمضانی، معاون توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد، سید باقر میرعبدالهی، مدیرکل منابع نهاد، هادی ناصری، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل نهاد و حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی صورت گرفت، دبیرکل نهاد ضمن بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه دکتر علی شریعتی، با کتابداران این کتابخانه به گفتوگو پرداخت.
گفتنی است؛ کتابخانه عمومی دکتر علی شریعتی وابسته به نهاد کتابخانه های عمومی کشور در سال ۱۳۰۳ با عنوان «معارف خراسان» در محل باغ نادری مشهد تاسیس شد. این کتابخانه که بعدها به «کتابخانه عمومی فرهنگ و هنر مشهد» تغییر نام یافت، در طول حیات خود چندین بار دچار جابهجایی شد و نهایتاً در ۱۹ آبان ۱۳۳۹ به محل فعلی انتقال یافت. در حال حاضر، این کتابخانه با نام «کتابخانه دکتر علی شریعتی» در خیابان امام خمینی(ره)، جنب ساختمان آموزش و پرورش کل مشهد فعالیت میکند.
کتابخانه دکتر علی شریعتی پس از کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، بزرگترین کتابخانههای عمومی استان خراسان رضوی و قدیمی ترین کتابخانه عمومی مشهد است.
وجود نشریات قدیمی با ارزش در این کتابخانه، از ویژگی های این کتابخانه به حساب می آیند؛ به گونه ای که آن را به یک گنجینه عظیم فرهنگی تبدیل کرده است. این کتابخانه دارای حدود۴۰ هزار نسخه کتاب و بایگانی نشریات ادواری (با قدمت چندین دهه قبل و بعد از انقلاب) است. این کتابخانه دارای بخش کودک، بخش مرجع، بخش نشریات، بخش نابینایان، کمک درسی، اطلاع رسانی سالن مطالعه و سیستم جستجوی کتاب به صورت رایانهای است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.