داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
ترویج فرهنگ منور رضوی راه حل برون رفت از مشکلات فرهنگی جامعه است
به گزارش لیزنا، رباب عزیزخانی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل با حجت الاسلام دکتر مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی و سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه استان دیدار و در خصوص اجرای هرچه باشکوهتر نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی گفتگو کرد.
در این دیدار حجت الاسلام ستوده، الگو پذیری از سیره زندگانی ائمه را موجب تقویت بنیان های فرهنگی جامعه عنوان کرد و گفت: در سال های اخیر شاهد اقدام تحسین برانگیز دستگاههای فرهنگی مسئول در جهت برگزاری سلسله برنامههای فرهنگی هنری رضوی ازجمله جشنواره کتابخوانی رضوی توسط نهاد کتابخانههای عمومی کشور بودهایم که توجه به این مقوله می تواند موجب برون رفت جامعه از مشکلات و معضلات فرهنگی کنونی جامعه شود.
وی افزود: بیشک، جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی برای ترویج فرهنگ متعالی اهلبیت عصمت و طهارت(ع)، الگوبرداری عموم مردم از سبک زندگی امام رضا(ع)، حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت شاهچراغ(ع)، نهادینه شدن عادت به کتابخوانی و درنتیجه توسعه فرهنگی جامعه خواهد بود، لذا لازم است با همکاری دستگاههای اجرایی و فرهنگی و سازمانهای مردمنهاد، این جشنواره پرشکوه تر از سالهای گذشته برگزار شود و همه فعالان این عرصه از برکات معنوی و معارف برآمده از این جشنواره بهره مند شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در ادامه سخنان خود در خصوص مشارکت اوقاف و امور خیریه و ستاد تبلیغات اسلامی استان در برگزاری جشنواره و همچنین تامین هدایا برای برگزیدگان استانی قول مساعد داد.
در ادامه این دیدار، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان نیزبه اهتمام کتابخانه های عمومی استان برای برگزاری نهمین جشنواره کتاب خوانی رضوی اشاره کرد و گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی از سری برنامه های هفدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) است که در عناوین موضوعی حضرت امام رضا (ع) ، حضرت معصومه (س)، حضرت احمد بن موسی(ع)و حضرت امام جواد (ع) است.
عزیزخانی با اشاره به قالب های برگزاری جشنواره افزود: نهمین جشنواره کتاب خوانی رضوی در قالب های نقاشی،پویش کتاب خوان، چهارگزینه ای و معرفی کتاب برگزار خواهد شد و مهلت شرکت در مسابقه تا 28 خرداد ماه خواهد بود.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.