داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کارگروه تخصصی نابینایان نهاد کتابخانه های عمومی تشکیل شد
به گزارش لیزنا، مهدی رمضانی از تشکیل کارگروه تخصصی نابینایان با هدف همفکری و همافزایی در راستای بهبود و توسعه خدمات کتابخانهای برای جامعه نابینایان کشور خبر داد و گفت: بهرهگیری گروههای خاص جامعه، از جمله اقشار نابینا و کمبینا از خدمات کتابخانههای عمومی، همواره یکی از دغدغهها و مسائل اساسی نهاد کتابخانههای عمومی بوده است. بر این اساس بخش نابینایان در قریب به ۶۰ کتابخانه عمومی راه اندازی شد و اقدامات لازم به منظور تهیه تجهیزات، منابع، انتخاب نیروی انسانی متخصص و توانمند برای خدماترسانی به روشندلان عزیز و بهروزرسانی دستورالعمل اداره بخش نابینایان بر اساس استانداردهای جدید انجام شد.
رمضانی در خصوص روند رأیگیری و انتخاب اعضای کارگروه تخصصی نابینایان کشور، اظهار داشت: به منظور تشکیل کارگروه تخصصی نابینایان، در مرحله نخست با تمامی همکاران بخش نابینایان کتابخانههای عمومی کشور به منظور هماندیشی، همفکری و کسب نظرات این عزیزان تماس گرفته شد، تا افراد متقاضی عضویت در این کارگروه، مشخص شوند. در مرحله بعد، بر اساس مؤلفههایی همچون سابقه فعالیت، نوع و کیفیت عملکرد، میزان توانایی و توانمندیها، تخصص و ویژگیهای فردی و حرفهای، از بین این همکاران، ۱۴ نفر انتخاب شدند.
وی ادامه داد: در مرحله بعد، اسامی افراد برگزیده برای تمامی همکاران کتابدار بخش نابینایان کتابخانههای عمومی ارسال شد و در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ خردادماه، رأیگیری به منظور انتخاب نفرات کارگروه به انجام رسید.
معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی اظهار داشت: بر اساس نتایج رأی گیری رسول رضایی، کتابدار بخش نابینایان کتابخانه ولیعصر (عج) اصفهان؛ روح الله ساعی، کتابدار بخش نابینایان کتابخانه مرکزی تبریز و کارشناس حوزه نابینایان؛ پریسا محمدی، کتابدار بخش نابینایان کتابخانه ثامنالائمه آبادان استان خوزستان؛ همایون شاهمرادی، کتابدار بخش نابینایان کتابخانه شهید باهنر شمیرانات استان تهران و امید فلاحتی، کتابدار بخش نابینایان کتابخانه رئیسی شیراز استان فارس حائز بیشترین آرا شده و به عضویت در کارگروه تخصصی نابینایان درآمدند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.