کد خبر: 25128
تاریخ انتشار: یکشنبه, 14 شهریور 1395 - 14:03

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

گزارش

باید استانداردی برای طراحی کتاب ارائه کنیم

منبع : لیزنا
مدیر عامل خانه کتاب گفت: باید استانداردی را برای طراحی کتاب در حوزه‌های مختلف کودک، بزرگسال، مرجع و گنجینه معرفی کنیم تا بتوانیم توجه مخاطبان را به کتابفروشی ها جلب کنیم.
باید استانداردی برای طراحی کتاب ارائه کنیم

  به گزارش خبرنگار لیزنا، نشست خبری «نشان شیرازه؛ دومین سالانه هنر طراحی کتاب ایران» یکشنبه 14 شهریورماه با حضور مجید غلامی جلیسه، مدیرعامل موسسه خانه کتاب، افشین داورپناه، معاون پژوهشی و فرهنگی خانه کتاب و کیانوش غریب‌پور، دبیرعلمی دومین سالانه هنر طراحی کتاب ایران در سرای اهل قلم برگزار شد.

 

مجید غلامی جلیسه مدیر عامل خانه کتاب در نشست خبری دومین سالانه طراحی کتاب گفت: طرح  و چارچوب کتاب یک عامل مهم در ترویج کتابخوانی است و طبق سابقه‌ای که در کتاب‌آرایی داریم این روزها یکی از افتخارات ما این است که  آثار ارزشمند ما هویت ایرانی را در جهان تبلیغ می‌کنند.

 وی ادامه داد: متاسفانه مسائلی همچون  ضعیف بودن و کم بنیه بودن اقتصاد نشرو مسائل تکنیکی باعث شده است تا  در عصر حاضر به شکل کتاب اهمیت داده نشود و ویترین کتاب‌فروشی‌ها بسیار جذاب نباشد و با برنامه ریزی صحیح می توان شکل وساختار ویترین مغازه ها را تغییر داد و جلد کتاب ها را جذاب و زیبا کرد.

 

 وی افزود: باید استانداردی را برای طراحی کتاب در حوزه‌های مختلف کودک، بزرگسال، مرجع و گنجینه معرفی کنیم تا بتوانیم توجه مخاطبان را به کتابفروشی ها جلب کنیم.

 مدیر عامل خانه کتاب ابراز داشت: تعداد مدیران هنری در نشرها بسیار کم است و معدود ناشرانی داریم که بخش هنری داشته باشند.


جلیسه در پایان یادآور شد: نتایج کلاس‌هایی که در سالانه طراحی کتاب ایران برگزار می‌شود در زمان ها و شهرهای مختلف ارائه و ناشرانی که فراخوان این سالانه را مطالعه می‌کنند، ملاک‌های مغفول مانده برای طراحی کتاب را می‌بینند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: