داخلی
»کتابخانه و کتابداری
رسول جعفریان رئیس کتابخانه دانشگاه تهران شد
به گزارش لیزنا، روز شنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۳ جلسه تودیع و معارفه ریاست کتابخانه مرکزی با حضور دکتر منوجهر مرادی سبزوار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، دکتر جمال موسوی مشاور ریاست دانشگاه تهران، حجت السلام منصور مرادی نماینده دفتر نهاد معظم رهبری دانشگاه تهران، مدیران معاونت پژوهشی، اعضای هیأت علمی و کارکنان در اتاق شورا طبقه همکف کتابخانه برگزار شد.
در این جلسه از تلاش و زحمات دکتر فاطمه ثقفی ریاست قبلی کتابخانه تقدیر شد و دکتر رسول جعفریان به عنوان رئیس جدید کتابخانه به معرفی برخی از برنامههای آتی کتابخانه مرکزی به عنوان بزرگترین کتابخانه دانشگاهی کشور پرداخت.
جعفریان در سوابق خود، چندین مسئولیت اجرایی را نیز داشته است. تأسیس و مدیریت کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران در سال ۱۳۷۴. ریاست کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی از شهریور ۱۳۸۷ تا ۲۷ آبان ۱۳۹۱. ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران از آبان ۱۳۹۶ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰.
وی از ۸ دی ۱۴۰۳ برای دومین بار رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.