کد خبر: 35141
تاریخ انتشار: جمعه, 01 تیر 1397 - 12:06

داخلی

»

اخبار کتاب

اکران فیلم مستند «توران خانم» تمدید شد

منبع : لیزنا
اکران فیلم مستند «توران خانم» تا ساعت ۱۹ یکشنبه ۳ تیر ادامه پیدا خواهد کرد.
اکران فیلم مستند «توران خانم» تمدید شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی شورای کتاب کودک، با توجه به استقبال تماشاگران، هنرمندان و دوستداران «توران خانم» و جمع‌بندی شرایط نخستین تجربه اکران اینترنتی که در آخرین تماشای گروهی فیلم صورت گرفت؛ اکران اینترنتی فیلم «توران خانم» ادامه پیدا خواهد کرد.

پایان مهلت خرید بلیط و تماشای فیلم از طریق اینترنت، ساعت ۱۹ یکشنبه ۳ تیر ماه است.

توران میرهادی نویسنده و آموزشگر، استاد ادبیات کودکان و یکی از پایه‌گذاران شورای کتاب کودک و همچنین پایه‌گذار فرهنگنامه کودکان و نوجوانان و مدرسه فرهاد بود. محمدهادی محمدی در کتاب «توران دختر ایران» از او به عنوان چهره‌ای یاد می‌کند که «در راستای مفهوم‌سازی و شالوده‌ریزی نظام نهاد کودکی در ایران نقش بسیار داشته است».

فیلم مستند «توران خانم» از مجموعه فیلم‌های مستند «کارستان» است. «کارستان» سری فیلم‌های مستندی است که برنامه‌ریزی و تولید آن در بخش خصوصی از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در حال حاضر شش مستند از این مجموعه آماده نمایش است. پروژه «کارستان» با ماموریت «ترسیم تصویری از کارآفرینان جامعه و انتقال این الگو به جامعه پر نیاز کشور به‌ ویژه جوانان ایرانی» طراحی‌ شده است.

یادآوری می‌شود انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان نیز مستند کوتاهی شامل فرازهای زندگی توران میرهادی و مصاحبه‌هایش را به همراه گفت‌وگو با همکارانش مانند یحیی مافی، ثریا قزل‌ایاغ و ... به کارگردانی پویا دلیلی در لوح فشرده‌ای به همراه کتاب «توران، دختر ایران»، منتشر کرده است که علاقمندان می توانند برای خرید آن به سایت کتاب هدهد مراجعه کنند.

درباره سازندگان «توران خانم»، مستندی درباره توران میرهادی

رخشان بنی‌اعتماد یکی از فیلم‌سازان مطرح سینمای ایران است که با فیلم‌هایی مانند «نرگس»، «روسری آبی»، «بانوی اردیبهشت»، «زیرپوست شهر»، «گیلانه»، «خون‌بازی» و «قصه‌ها» نام خود را به عنوان فیلم‌سازی با دغدغه‌های اجتماعی در سینمای ایران ثبت کرده است.

او در سینمای مستند نیز آثار قابل‌توجه‌ای مانند «این فیلم‌ها رو به کی نشون می‌دین؟»، «کهریزک،‌ چهار نگاه»، «حیاط‌خلوت خانه خورشید»، «ما نیمی از جمعیت ایرانیم»، «روزگار ما»، «همه درختان من» و «آی آدم‌ها» را کارگردانی و تهیه کرده است.

مجتبا میرتهماسب هم یکی از شناخته‌شده‌ترین فیلم‌سازان ایرانی در سینمای مستند است که پژوهش، نویسندگی و کارگردانی بیش از سی فیلم مستند را در کارنامه خود از جمله «شش قرن و شش سال»، «این فیلم نیست»، «ساز مخالف»، «صدای دوم»، «رودخانه هنوز ماهی دارد»، «نشان» و «بانوی گل سرخ» دارد.

میرتهماسب شش سال عضو هیأت‌مدیره و دو سال رئیس هیأت‌مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران بوده و در سال‌های گذشته در کنار پژوهش و کارگردانی فیلم‌های خود، تهیه‌کنندگی پروژه‌های متعدد دیگری را نیز بر عهده داشته است.

برای آشنایی بیشتر با اندیشه‌های توران میرهادی پیشنهاد می‌شود کتاب «گفت و گو با زمان» را مطالعه کنید.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: