کد خبر: 38635
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 17 بهمن 1397 - 12:04

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

برگزاری هفتمین همایش گروه علم اطالاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور استان قم

منبع : روابط عمومی دانشگاه پیام نور قم
چهارشنبه 10 بهمن 1397 همایش «نقش شبکه های اجتماعی مجازی در امر آموزش» در دانشگاه پیام نور استان قم برگزار شد.
برگزاری هفتمین همایش گروه علم اطالاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور استان قم

به گزارش لیزنا، در این همایش یک روزه محمدعلی حسینی، رییس دانشگاه پیام نور استان قم؛ مهرداد نیکنام، عضو هیأت علمی کتابخانه ملی؛ زهره میرحسینی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال؛  ابوالفضل هاشمی، دبیر شورای توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی؛ مهدی محمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه قم، حمزه نورمحمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد؛ استادان و دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی حضور داشتند.

 در ابتدای این همایش  محمدعلی حسینی، رییس دانشگاه پیام نور استان قم، در سخنانی با خیر مقدم به حضار و اشاره به شبکه های اجتماعی و برگزاری این همایش به صورت ویدئو کنفرانس و ملی مطالبی را بیان کرد. 

 مهرداد نیکنام، عضو هیات علمی کتابخانه ملی نیز پیرامون موضوع همایش صحبت نمود.

سپس  زهره میر حسینی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال، سخنرانی خود را با ارائه تعاریفی شبکه های اجتماعی و انواع آن ها و نقش آن ها در دانش و آموزش به اشتراک گذاشت.

ابوالفضل هاشمی در مورد مساجد و همچنین شبکه های اجتماعی و  حمزه نورمحمدی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و مهدی محمدی، عضو هیات علمی دانشگاه قم  در مورد موضوع همایش «نقش شبکه های اجتماعی مجازی در امر آموزش» صحبت کردند.

بعد از اتمام سخنرانی، سعید غفاری دبیر همایش و عضو هیات هلمی دانشگاه پیام نور استان قم، ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان از شیوه و روند ارسال مقالات و تعداد مقالاتی ارسالی به هفتمین همایش گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور استان قم گزارشی ارائه داد..

همچنین در ادامه با حضور اساتی از سخنرانان و کتابداران کتابخانه دانشگاه پیام نور استان قم تقدیر به عمل آمد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: