داخلی
»اخبار کتاب
رتبه بندی جهانی استخدام فارغ التحصیلان کیو اس سال 2018 منتشر شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: نتایج رتبه بندی استخدام فارغ التحصیلان سال 2018 کیو اس منتشر شد و دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران با کسب رتبه در بازه 500-301 توانستند برای اولین بار در جمع 494 دانشگاه برتر جهان در این حوزه قرار گیرند.
دهقانی اظهار داشت: کیو اس به عنوان یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که دانشگاه های جهان را رتبه بندی می کند. روش شناسی رتبه بندی استخدام فارغ التحصیلان کیو اس بر اساس 5 شاخص نظرسنجی کارفرمایان (وزن 30%)، خروجی فارغ التحصیلان (وزن 25%)، مشارک با کارفرمایان نسبت به اعضای هیئت علمی (وزن 25%)، مشارکت کارفرما/دانشجو (وزن 10%)، نسبت استخدام فارغ التحصیلان (وزن 10%) صورت می گیرد.
وی گفت: این رتبه بندی مشخص می کند که کدام دانشگاه بیشترین کمک را به فارغ التحصیلان خود جهت تامین شغل ارائه می دهد.
سرپرست ISC در ادامه گفت: پایگاه رتبه بندی کیو اس برای دومین سال متوالی این ارزیابی را در سطح دنیا منتشر کرده است. در اولین سال این رتبه بندی 300 دانشگاه در سطح دنیا در این ارزیابی قرار گرفتند که این تعداد در سال 2018 به 494 دانشگاه متعلق به 65 کشور ارتقا پیدا کرد و بدین ترتیب دانشگاه های بیشتری توانسته اند در این ارزیابی قرار گیرند.
دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا-لس آنجلس و دانشگاه هاروارد به ترتیب 3 دانشگاه برتر دنیا در این رتبه بندی معرفی شدند.
دهقانی افزود: در قاره آسیا نیز دانشگاه تسینگوآ، توکیو و هنگ کنگ به عنوان 3 دانشگاه برتر آسیا معرفی شدند که به ترتیب در جایگاه های 10، 14 و20 جهان قرار گرفتند. این در حالی است که در سال گذشته دانشگاه تسینگوآی چین رتبه 3 جهان و اول آسیا را در اختیار خود داشت و در سال 2018 دچار افت جایگاه در سطح جهان شده است. 2 دانشگاه صنعتی شریف و تهران نیز در آسیا موفق به کسب رتبه در بازه 117-64 شدند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.