داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کتابخانه ملک نمایشگاهی از تصویر آثار تاریخی و نسخههای خطی در آمل برپا کرد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه فرهنگی آستان قدس رضوی، نمایشگاه «سیمرغ» مجموعهای زیبا و جذاب از تصویر پرندگان در آثار و نسخههای خطی در فرهنگ و هنر ایرانی را دربرمیگیرد که در قالب یک نمایشگاه از تابلوهای عکس فراهم آمده است. این نمایشگاه، تصویر پرندگان را بر نسخههای خطی، آثار لاکی، قلمدانها، جلد قرآنها و سکههای گنجینه آثار تاریخی و فرهنگی کتابخانه و موزه ملی ملک را در 63 تابلو، به تصویر کشیده است.
نمایشگاه «سیمرغ» همچون دیگر برنامههای بیرونی کتابخانه و موزه ملی ملک، با هدف گسترش فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی در بخشهای گوناگون جامعه و افزایش میزان سلیقه هنری شهروندان، همچنین آشنایی بیشتر آنان با فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی به ویژه آیین وقف در تاریخ (به دلیل جایگاه وقفی کتابخانه و موزه ملی ملک) برپا شده است. این نمایشگاه، از مجموعه نمایشگاههای بیرونی کتابخانه و موزه ملی ملک به شمار میآید. آنگونه که حاج حسین آقا ملک، بنیانگذار و واقف کتابخانه و موزه ملی ملک در وقفنامه این گنجینه تصریح کرده است، بیرونبردن آثار و کتابهای این مجموعه از ساختمان آن ممنوع است، از اینرو مجموعه بستههای نمایشگاهی با بهرهگیری از تصویر آثار موزهای و نسخههای خطی فراهم آمده است که بر آن اساس نمایشگاههایی با همکاری نهادهای فرهنگی و آموزشی در تهران و دیگر شهرهای کشور برگزار میشود.
کتابخانه و موزه ملی ملک، نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در حوزه نسخههای خطی به شمار میآید که در سال 1316 خورشیدی بر آستان قدس رضوی وقف شده است. این گنجینه اکنون در محوطه تاریخی باغ ملی تهران به نشانی «میدان امام خمینی، سردر باغ ملی، خیابان ملل متحد» جای دارد.
نمایشگاه سیمرغ، از 12 تا 30 بهمن 1396، از ساعت 8 تا 17 در موزه تاریخ آمل به نشانی «آمل، بلوار امام رضا (ع)، روبهروی بیمارستان امام رضا (ع)» از دوستداران فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی میزبانی میکند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.