کد خبر: 36048
تاریخ انتشار: سه شنبه, 09 مرداد 1397 - 09:21

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

گسترش همکاری فرهنگی میان کتابخانه وموزه ملی ملک و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

منبع : لیزنا
معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، هم‌زمان با دیدار مدیرعامل کتابخانه و موزه ملی ملک و بازدید از ظرفیت‌های گنجینه آثار تاریخی و کتاب‌های خطی، چاپی و چاپ سنگی این مجموعه، آمادگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را برای همکاری‌های بیش‌تر با بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران با محوریت کتاب و پژوهش اعلام کرد.
گسترش همکاری فرهنگی میان کتابخانه وموزه ملی ملک و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه آستان قدس رضوی، مهدی رمضانی، معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در این دیدار که روز دوشنبه، 8 مرداد 1397 انجام پذیرفت، پس از دیدار و جلسه با مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، برای همکاری بیش‌تر میان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و این گنجینه بزرگ کشور اعلام آمادگی کرد.

غلامرضا خواجه‌سروی، مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، پیش از این، با انتصاب مهدی رمضانی در جایگاه معاونت توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در اردیبهشت 1397 خورشیدی، در نامه‌ای با تبریک انتصاب وی، خواستار برپایی پیوندی نزدیک‌تر میان موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برپا شده بود. خواجه‌سروی در این نامه با اشاره به جایگاه کتابخانه و موزه ملی ملک در منظومه فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی و مراجعه و بهره‌گیری گردشگران، پژوهشگران بزرگ و دوستداران فرهیخته کتاب و پژوهش از این گنجینه بزرگ وقفیِ متعلق به آستان قدس رضوی یادآور شده بود پژوهشگرانی گوناگون مشتاقانه در پی آشنایی با ظرایف و آثار و مآثر فرهنگ و تمدن اسلام و ایران و بهره‌گیری از این سرمایه ارزشمند فرهنگی به این موقوفه روی می‌آورند، از این‌رو پیوند نزدیک‌تر میان این گنجینه وقفی با نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، دستاوردهای نیک فرهنگی به ویژه در گستره کتاب و کتاب‌خوانی برای کشور به همراه خواهد آورد.

کتابخانه و موزه ملی ملک، یادگار هفت دهه کوشش فرهنگی حاج حسین آقا ملک، زمین‌دار بزرگ ایرانی در تاریخ معاصر به شمار می‌آید. این فرهنگ‌دوست بزرگ، گنجینه آثار گوناگون تاریخی و کتاب‌های خطی را به سال 1316 بر آستان قدس رضوی وقف کرد تا همگان بتوانند از آن بهره بگیرند. این گنجینه بزرگ که تا سال 1375 در خانه تاریخی ملک در بازار بین‌الحرمین تهران جای داشت، پس از بنای ساختمان تازه در محوطه تاریخی باغ ملی تهران به نشانی «تهران، میدان امام خمینی، سردر باغ ملی، خیابان ملل متحد (میدان مشق)» به آنجا جابه‌جا شد.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: