داخلی
»اخبار کتاب
نشست «شعر معاصر و رسانههای جدید»
به گزارش لیزنا، توماس وولفارت در نشست ویژهی شهر کتاب دربارهی شعر معاصر آلمانی زبان و گرایش آن، شعر جهان و همچنین شعر معاصر و رویکردهای تازه در رسانههای جدید و علی عبداللهی دربارهی گرایشهای عمده در شعر معاصر آلمانی زبان سخن میگویند.
توماس وولفارت در سال ۱۹۵۶ در آیزناخ متولد شد و در هاله، ادبیات آلمانی و موسیقی خواند. تا سال ۱۹۸۸ همکار علمی آکادمی علوم برلین شرقی بود و بعد همکار همین آکادمی در برلین غربی شد. وولفارت در سال ۱۹۹۱ کارگاه ادبیات برلین را تاسیس کرد که در سال ۲۰۱۶ به خانهی شعر تغییر نام یافت. او از همان سال تاسیس کارگاه ادبیات برلین تا امروز که خانهی شعر برلین است، ریاست آن را بر عهده داشته است. او رئیس و موسس لیتراتور اکسپرس اروپا و موسس جشنوارهی شعر برلین در سال ۲۰۰۰ است که هنوز بعد از شانزده سال به همت او برگزار میشود.
وولفارت همچنین جشنوارهی فیلمهای کوتاه دربارهی شعر را بنیان نهاده است. او از اعضای جنبش جهانی شعر است و تاکنون بانی ترجمه و معرفی دهها شاعر از سراسر جهان به زبان آلمانی بوده است. جستارهای او در زمینهی آثار گئورگ بوشنر، کریستا وولف، تئاتر و موضوعات سیاسی ـ فرهنگی و شعر معاصر جهان انتشار یافته است.
وولفارت، سایت شعر جهان را در خانهی شعر برلین بنیان گذاشته که یکی از بزرگترین سایتهای شعر در جهان است و تا کنون دهها هزار شعر از شاعران جهان و از جمله شاعران ایران با صدای شاعران به زبان اصلی و با برگردان آن به زبان آلمانی در سایت قرار گرفته است.
توماس وولفارت در نشست ویژهی شهر کتاب دربارهی شعر معاصر آلمانی زبان و گرایش آن، شعر جهان و همچنین شعر معاصر و رویکردهای تازه در رسانههای جدید و علی عبداللهی دربارهی گرایشهای عمده در شعر معاصر آلمانی زبان سخن میگویند.
علاقهمندان میتوانند برای حضور در این نشست به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچهی سوم مراجعه کنند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.