داخلی
»اخبار کتاب
کمیته منتخب شورای سیاستگذاری برای نمایشگاه کتاب تهران/ انتخاب شهر مهمان
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همایون امیرزاده درباره تشکیل کمیته منتخب شورای سیاستگذاری گفت: چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران صبح امروز، چهارشنبه (11 بهمن ماه) در محل معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد.
وی درباره تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه توضیح داد: بر اساس مصوبه این جلسه مقرر شد به منظور تسریع در فرایند تصمیم گیری شورای برنامه ریزی و اجرایی صنف، کمیتهای شامل آقایان علی اکبر اشعری، مهدی فیروزان و فریدون عموزاده خلیلی تشکیل شد تا در مواردی که شورای برنامه ریزی و اجرایی صنف به نتیجه نرسد نسبت به اتخاذ تصمیم اقدام کند.
امیرزاده با تاکید بر اهمیت این مصوبه تصریح کرد: بر اساس این مصوبه بدیهی است تصمیم کمیته مذکور قطعی و لازم الاجرا خواهد بود.
سخنگوی سی و یکیمن نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار کرد: با توجه به ضرورت برنامهریزی به هنگام و به منظور برپایی شکوهمند سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران و محدودیت زمانی، کمیته مذکور تلاش دارد به هم افزایی اعضای شورای برنامهریزی صنفی کمک کند.
وی ادامه داد: یقینا با عقلانیت موجود در صنف نشر و درک درست شرایط ویژه حاکم بر نمایشگاه اطمینان داریم تصمیمات اتخاذ شده در مسیر اعتلای مهمترین رویداد فرهنگی کشور خواهد بود.
امیرزاده اضافه کرد: همچنین در جلسه شورای سیاستگذاری سی و یکیمن نمایشگاه بین اللمللی کتاب تهران شهر کراکوف لهستان به عنوان یکی از مهمترین شهرهای فرهنگی اروپا و با توجه به تبادلات فرهنگی میان دو کشور به عنوان شهر مهمان نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شد.
گفتنی است چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به ریاست دکتر محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور آقایان علی اکبر اشعری، مهدی فیروزان، محمد بهشتی، همایون امیرزاده، محمد حمزهزاده، رضا امیرخانی، مهدی اسماعیلیراد، امیرمسعود شهرام نیا، محمود آموزگار، مرتضی کاظمی، محمد سلگی و فریدون عموزاده خلیلی تشکیل شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.