کد خبر: 28053
تاریخ انتشار: شنبه, 19 فروردين 1396 - 12:32

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

خریداری ۳۱ ناوگان جدید کتابخانه سیار برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

منبع : لیزنا
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قصد دارد تعداد مراکز فرهنگی هنری خود را در چشم‌اندازی ۱۰ ساله به ۱۵۰۰ مرکز برساند.
خریداری ۳۱ ناوگان جدید کتابخانه سیار برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

به گزارش لیزنا،براساس اعلام روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان،  اجرای این چشم‌انداز ۱۰ ساله از ابتدای سال ۱۳۹۶ و با برنامه‌ توسعه پنج ساله ششم دولت جمهوری اسلامی آغاز می‌شود و کانون درنظر دارد کودکان و نوجوانان بیشتری را تحت پوشش فعالیت‌هایش در سراسر کشور قرار دهد.

مدیرعامل کانون در روزهای پایانی سال گذشته با بیان آمارهایی از وجود ۱۵ میلیون کودک و نوجوان در کشور در عین حال گفت: در چشم انداز ۱۰ ساله کانون، نسبت استفاده این مخاطبان از فعالیت‌های مراکز، به ازای هر ۱۰‌ هزار نفر یک مرکز است، در عین حال برای این توسعه باید کیفیت توجه ویژه داشته باشیم.

علیرضا حاجیان‌زاده در همین حال با بیان این که آیین‌نامه تاسیس و راه‌اندازی مراکز کانون نیز تدوین شده است توضیح داد که تعداد مراکز کانون در حال حاضر ۹۴۵ مرکز است که پیش‌بینی کرده‌ایم در برنامه ۵ ساله توسعه ۲۱۰ مرکز و در طول ۱۰ سال حدود ۵۱۰ مرکز  به شمار مراکز کانون افزوده شود.

تاکید اصلی مدیرعامل کانون در این زمینه بیشتر بر افزایش تعداد مراکز سیار شهری و روستایی بود و او تاکید کرد که از این میان ۱۶۰ مرکز سیار و ۵۰ مرکز ثابت طی ۵ سال آینده راه‌اندازی خواهد شد تا تعداد مراکز در این برنامه به حدود ۱۲۰۰ مرکز برسد.

وی در همین حال از خرید ۳۱ ناوگان جدید کتابخانه سیار برای کانون خبر داد و گفت به زودی تعداد این مراکز به ۱۷۰ مرکز خواهد رسید.

حاجیان‌زاده در همین سخنرانی بر اهمیت توسعه کتاب‌خانه‌های پستی کانون هم تاکید کرد و گفت: کودکان و نوجوانان عضو این مراکز به فعالیت این کتاب‌خانه‌ها دل بسته‌اند ضمن این ‌که در قانون برنامه ششم توسعه نیز بندی مبنی بر حمایت دولت از کانون برای توسعه مطالعه در مناطق محروم و روستایی افزوده شده است.

 مدیرعامل کانون در بخش دیگری از سخنانش در گردهم‌آیی مدیران ستادی و استانی، برنامه‌های کانون را برای توسعه مراکز فراگیر که در آن کودکان و نوجوانان دارای نیازهای ویژه در کنار دیگر اعضای کانون فعالیت می‌کنند تشریح کرد و افزود: پیش‌بینی کرده‌ایم طی ۵ سال آینده ۵۰۰ مرکز کانون به مرکز فراگیر تبدیل شود در این زمینه همه مسوولان کانون بر این نظر هستند که در هر منطقه‌ای که کانون دارای مرکز باشد و حتی یک کودک یا نوجوان دارای نیازهای ویژه در آن منطقه زندگی کند، کتاب‌خانه کانون فراگیر می‌شود.

حاجیان‌زاده در عین حال یادآور شد تمامی ساختمان‌های جدید مراکز کانون نیز مناسب برای ایجاد مراکز فراگیر طراحی و ساخته می‌شود.

وی همچنین در کنار مساله توسعه مراکز، بر توزیع متوازن آن‌ها، ایمن سازی و مقاوم سازی مراکز جدید و قدیم با تشکیل ستادی ویژه، توجه به امنیت مراکز، زیباسازی و شاداب سازی و جداسازی بخش کودک و نوجوان، تجهیز مراکز بر اساس فن‌آوری‌های جدید و احداث بناها بر اساس استانداردهای کانون با استفاده از نقشه تیپ تاکید کرد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: