داخلی
»اخبار کتاب
نشستی ویژه کودکان خردسال و والدین آنها در شهر کتاب
به گزارش لیزنا، کتاب «کودکان خردسال و والدین آنها: دیدگاههایی برگرفته از مشاهده روانکاوانه شیرخوار» از نقطهنظر روانکاوی و بهطور اختصاصی با استفاده از مشاهده طولانیمدت شیرخوار و کودک در فضای طبیعی محیط خانگی به تحول رابطه والد-کودک در سه سال نخست زندگی میپردازد.
نویسنده، پروفسور گرترواد دیم-ویله، روانکاو IPA اتریشی، در این کتاب بهنحوی ظریف، استادانه و قابل لمس نظریههای تحول در سالهای نخستین زندگی کودک را بههمراه نقد آنها توصیف کرده و به موازات تئوریها مثالهایی غنی از روابط واقعی والد-کودک را به تصویر کشیده و بدین نحو طیف گستردهای از مخاطبان را پوشش داده است، از روانشناسان، روانکاوان، روانپزشکان، و درمانگران، گرفته تا والدین و هرآنکه نسبت به کنکاش در روابط اولیه مابین کودک و محیط کنجکاو و مشتاق است.
آنچه این اثر را بسیار ارزشمند میکند، ندادن راهکارها و دستورالعملهای عینی و عام در ارتباط با چالشهایی است که در فرزندپروری/درمانگری با آن روبرو هستیم، بلکه دیم-ویله در عوض، مخاطب را وادار میکند تا با تجارب خود در کودکی ارتباط برقرار کرده و به نحوی عمیق در مورد روابط کنونی خود با کودک و دنیای درونی شیرخوار تأمل کند و برای لحظاتی به احساسات خود در این بین، اعم از مثبت و منفی، بنگرد و آنها را تحمل کند و نهایتاً بتواند به نحوی مؤثرتر به پیشبرد کیفیت روابط خود با فرزند/مراجع در قالب رابطهای منحصربهفرد بپردازد.
این کتاب را نشر ارجمند با ترجمه آناهیتا گنجوی منتشر کرده است. نشست ویژه شهر کتاب در روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ساعت ۱۰ صبح به رونمایی از کتاب «کودکان خردسال و والدین آنها: دیدگاههایی برگرفته از مشاهده روانکاوانه شیرخوار» اختصاص دارد که با حضور گرتراود دیم-ویله روانکاو اتریشی(IPA) ،لا ماریا امرر (روانکاو اتریشی) و آناهیتا گنجوی (روانشناس بالینی) در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار میشود و ورود برای علاقهمندان آزاد است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.