داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
دادهنماهای کتابهای طرح کتابخوان ماه شهریور منتشر شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، دادهنماهای ۴ کتابِ طرح کتابخوان ماه شهریور ۱۳۹۶ با هدف معرفی کاملتر عناوین ارائه شده و آشنایی بیشتر علاقهمندان به استفاده از این آثار، با بخشهایی همچون: معرفی کتاب، برشهای کوتاه از بخشهای خواندنی، نظر نویسندگان این کتابها در مورد آثارشان، بیان افتخارات و جوائز و تقدیرهای هر عنوان، نقد و تحلیلهای کوتاه و سایر اطلاعات مورد نیازِ هر کتاب منتشر شد.
در طرح کتابخوان ماه شهریور کتابهای «پوتینهای مریم» خاطرات مریم امجدی نوشته فریبا طالشپور، «آسمان چهارم رمانی درباره غدیرخم» نوشته فریبا کلهر، «لالایی برای دختر مرده» نوشته حمیدرضا شاهآبادی و «تاریخ مستطاب آمریکا» نوشته محمدصادق کوشکی معرفی شدهاند. همچنین صفحاتِ ویژه معرفی هر ۴ کتاب به همراه گفتگوی اختصاصی با نویسندگان این آثار در پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور منتشر شده است.
طرح «کتابخوان ماه» به عنوان یکی از برنامههای نهاد کتابخانههای عمومی کشور با هدف اجرای منویات مقام معظّم رهبری(دام ظله العالی) در خصوص لزوم معرفی و در اختیار گذاشتن کتابهای خوب و سالم برای پرورش فکری جامعه از ابتدای سال ۱۳۹۵ توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور اجرا میشود. در این طرح برای هر ماه ۴ عنوان کتاب از میان کتابهای منتشر شده در سالهای اخیر که در کتابخانه ها در دسترس است، برای برگزاری نشستهای کتابخوان، جلسات نقد و بررسی و... در کتابخانههای عمومی سراسر کشور معرفی می شود.
دادهنمای کتاب «لالایی برای دختر مرده» را از اینجـــا دریافت کنید.
دادهنمای کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» را از اینجـــا دریافت کنید.
دادهنمای کتاب «پوتینهای مریم» را از اینجـــا دریافت کنید.
دادهنمای کتاب «آسمان چهارم رمانی درباره غدیرخم» را از اینجـــا دریافت کنید.
داده نمای همه کتاب های طرح کتاب خوان شهریور را از اینجـــا دریافت کنید.
همچنین مصاحبه ها، یادداشت ها و معرفی کامل کتاب های طرح کتاب خوان شهریور را می توانید در اینجـــا مشاهده کنید.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.