داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نهاد پژوهشگران و طرحهای پژوهشی برتر خود را معرفی کرد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، همزمان با آغاز هفته پژوهش، اداره کل پژوهش نهاد کتابخانه های عمومی کشور اسامی سه پژوهشگر و عناوین دو طرح برگزیده نهاد را برای رقابت با آثار برگزیده «برترینهای پژوهش فرهنگی» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد.
بر این اساس، مهدی شقاقی از ستاد مرکزی نهاد با مقاله «جستجوی ریشههای تاریخی اخلاق اطلاعات در علوم کتابداری و اطلاعرسانی»، برگزیده جایزه ملی دکتر عباس حرّی در دومین کنگره متخصصان علم اطلاعات و دانششناسی؛ نسیمه جهانی از استان مازندران با کتاب «نقش کتابخانههای عمومی در پرورش خلاقیت کودکان»، برخوردار از رتبه ممتاز در کیفیت پژوهش و خانم شیوا یاری از استان کرمانشاه با بیشترین تعداد آثار در نظام تشویق سالانه نهاد کتابخانههای عمومی کشور به عنوان پژوهشگران برتر نهاد معرفی شدند.
همچنین در بخش طرحهای پژوهشی برگزیده، دو طرح با عنوانهای «خدمات کتابخانههای عمومی برای نابینایان و کمبینایان: استاندارد نهاد کتابخانههای عمومی کشور»، برگزیده جایزة ملّی پوری سلطانی در سومین کنگره متخصصان علم اطلاعات و دانششناسی و «بررسی سنجش وفاداری اعضای کتابخانههای عمومی کشور: پیمایش اعضای پیشین» به دبیرخانه «برترینهای پژوهش فرهنگی» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند تا به رقابت گذاشته شوند.
گفتنی است «برترینهای پژوهش فرهنگی» به منظور ارج نهادن به امر پژوهش و در جهت تجلیل از پژوهشگران و پژوهشهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سطح این وزارتخانه و نهادهای مرتبط در هفته پژوهش معرفی میشود. پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از کلیه ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و نیز معاونتها، سازمانها و مراکز وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دعوت کرده بود تا آثار پژوهشی برتر خود در دو سال اخیر و کارنامک پژوهشگران برگزیده را به دبیرخانه بزرگداشت هفته پژوهش واقع در پژوهشگاه ارسال کنند.
مراسم معرفی «برترینهای پژوهش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» هفته آخر آذرماه ۱۳۹۶ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار خواهد شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.