داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
دانشگاه پیام نور شهرکرد استان چهار محال و بختیاری میزبان نشست کتابخوان شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری، نشست کتابخوان ویژه اساتید و دانشجویان، ۱۵ بهمنماه با حضور مدیرکل کتابخانههای عمومی؛ سرپرست مدیریت دانشگاه پیام نور؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد برگزار شد.
در این نشست ۴ کتاب توسط اساتید معرفی و به اشتراک گذاشته شد.
کتاب «حالات و مقامات م. امید» نوشته محمدرضا شفیعی کدکنی از انتشارات سخن توسط حمید رضایی (دکترای زبان و ادبیات فارسی) معرفی و به اشتراک گذاشته شد. این کتاب ابعاد گوناگون زندگی و شعر اخوان ثالث را بیان کرده و تصویری همهجانبه از شخصیت او را به خواننده ارائه میدهد.
در ادامه داود مهدوی (دکتری جغرافیا و برنامهریزی) کتاب «اندیشههای نو در فلسفه جغرافیا» نوشته حسین شکوهی، از انتشارات سمت را با حضار به اشتراک گذاشت. این کتاب در سال ۱۳۸۴ تألیف و در آن دیدگاه مکانیکی در جغرافیا کنار گذاشتهشده و دیدگاه ضرورت و واقعیت مورد تأکید قرار گرفته است.
کتاب «چرا سوسیالیسم نه؟» نوشته جرالد آلن کوهن از انتشارات هرمس کتابی بود که توسط مهدی نصر (دکترای علوم سیاسی) ارائه و به اشتراک گذاشته شد؛ در این کتاب کوهن موقعیتهایی را به مخاطب یادآوری میکند که همه در آن سوسیالیستوار رفتار میکنند.
«بررسی نگرش نخبگان سیاسی استان نسبت به مسائل فرهنگی- اجتماعی» نوشته آیتالله بختیاری فر (دکترای علوم اجتماعی) از انتشارات سبز رایان گستر آخرین کتابی بود که توسط نویسنده اثر معرفی و به اشتراک گذاشته شد؛ به گفته نویسنده یکی از عناصر اساسی هر نظام اجتماعی «فرهنگ» است؛ یعنی نظامهای نمادین هر جامعه و اطلاعاتی که در بردارند؛ این کتاب با طرح پرسشهایی به بررسی نگرش نخبگان فکری و سیاسی نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی استان میپردازد.
گفتنی است در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس از ارائهکنندگان کتاب تجلیل شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.