کد خبر: 40198
تاریخ انتشار: شنبه, 30 شهریور 1398 - 12:29

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

ساعات خدمات کتابخانه و موزه ملی ملک در نیمه دوم سال 1398 اعلام شد

منبع : کتابخانه و موزه ملی ملک
کتابخانه و موزه ملی ملک، زمان خدمات‌رسانی این گنجینه به پژوهشگران و گردشگران را برای نیمه دوم سال 1398 خورشیدی اعلام کرد.
ساعات خدمات کتابخانه و موزه ملی ملک در نیمه دوم سال 1398 اعلام شد

 

به گزارش لیزنا، دوستداران آثار تاریخی و فرهنگی و علاقه‌مندان به کتاب و پژوهش در نیمه دوم سال 1398 خورشیدی می‌توانند از ساعت 8:30 تا 16:15 (پنج‌شنبه‌ها تا ساعت 15:15) به تماشای گنجینه متنوع آثار موزه‌ای بنشینند و از خدمات گوناگون تالارهای کتابخانه بهره بگیرند. این مجموعه بر پایه وقف‌نامه حاج حسین آقا ملک، بنیان‌گذار و واقف کتابخانه و موزه ملی ملک، هر روز به جز جمعه‌ها و تعطیلات رسمی، به مخاطبان و بازدیدکنندگان خدمات فرهنگی می‌رساند.

کتابخانه و موزه ملی ملک، گنجینه‌ای بزرگ از آثار تاریخی هنری همچون هنرهای لاکی، نقاشی، نگارگری، خوش‌نویسی، تذهیب و ... از هنرمندان برجسته را در کنار آثار تاریخی مانند سکه، منسوجات، نسخه‌های خطی، کتاب‌های چاپ سنگی، اسناد و مطبوعات قدیمی را در تالارهای گوناگون جای داده است. آثار، دست‌نوشته‌ها، تصویرها و دیگر وسایل شخصی حاج حسین آقا ملک، بنیان‌گذار و واقف کتابخانه و موزه ملی ملک نیز در تالاری به نمایش درآمده است. همچنین تالار آثار اهدایی بانو عزت‌ملک ملک، دختر بزرگ حاج حسین آقا ملک با نمایش تابلوهای نقاشی، نسخه‌های نفیس خطی، اسناد تاریخی، قلمدان و سرقلیان‌ها به میزبانی از دوستداران فرهنگ و هنر می‌نشیند. نمایشگاه‌های ادواری مانند «هفت اقلیم؛ جغرافیا به روایت نسخه خطی المسالک و الممالک» و نمایشگاه‌های تک اثر «سکه عرب ‌ساسانی» و «نقش‌بافته‌ها؛ گزیده گلیم‌های اهدایی حسینعلی سودآور» از دیگر جاذبه‌های کنونی گردشگری گنجینه سه هزار ساله این موقوفه آستان قدس رضوی به شمار می‌آیند. تالارهای محققان و نشریات و مطالعه در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با ارایه خدماتی گوناگون به ویژه در زمینه نسخه‌های خطی از پژوهشگران و دوستداران کتاب میزبانی می‌کند.

کتابخانه و موزه ملی ملک، نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در حوزه نسخه‌های خطی به شمار می‌آید که حاج حسین آقا ملک در سال 1316 خورشیدی بر آستان قدس رضوی وقف کرده است. این گنجینه اکنون در محوطه تاریخی باغ ملی تهران به نشانی «میدان امام خمینی، سردر باغ ملی، خیابان ملل متحد (میدان مشق)» جای دارد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: