کد خبر: 29976
تاریخ انتشار: یکشنبه, 29 مرداد 1396 - 14:16

داخلی

»

اخبار کتاب

کهن ترین داستان جهان در «باهم بخوانیم» باشگاه کتاب فردوس

منبع : لیزنا
 کتابخانه فرهنگسرای فردوس با برگزاری برنامه با هم بخوانیم، به معرفی، خوانش و بررسی داستان «کهن ترین داستان جهان» از کتاب «بیست و یک » اثر رومن گاری می‌پردازد.
کهن ترین داستان جهان در «باهم بخوانیم» باشگاه کتاب فردوس

به گزارش لیزنا بر اسلس اعلام روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 5، در برنامه این هفته باشگاه کتاب فردوس در روز دوشنبه 30 مردادماه ساعت 17، داستان «کهن ترین داستان جهان» اثر رومن گاری از کتاب «بیست و یک» ترجمه ابوالحسن نجفی، با حضور جعفر توزنده‌جانی نویسنده و منتقد ادبی و جمعی از علاقه‌مندان به کتابخوانی معرفی، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و هم چنین معرفی نویسندگان پرمخاطب، خوانش و بررسی می‌شود.

رومن گاری نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان، خلبان (در جنگ جهانی دوم) و دیپلمات فرانسوی در سال ۱۹۱۴ دیده به جهان گشود و ۶۶ سال عمر کرد. وی در سال ۱۹۴۵ «تربیت اروپایی» را با نام اصلی Education europeenneمنتشر و برای آن به جایزه انجمن منتقدان فرانسه دست پیدا کرذ.

از سایر آثار این نویسنده، تاکنون رمان‌هایی چون «خداحافظ گری‌کوپر»، «لیدی ال»، «زندگی در پیش‌رو»، «بادبادک‌ها»، «پیمان سپیده دم»، «مردی با کبوتر»، «سگ سفید»، «میعاد در سپیده دم»، «رختکن بزرگ» و «ریشه‌های آسمان» در ایران به انتشار رسیده است.

«كهن‌ترین داستان دنیا» در مورد ترسی ازلی و ابدی از جنگ در پس ذهن شخصیت‌های جنگ زده است كه نویسنده توانسته نفرت عمیقش از جنگ و جنگ محوری حكومت‌ها را نشان دهد.

گاری در این داستان سعی می‌كند تصویری از جنگ و روزهای پس آن ارایه دهد. داستان از آینده‌ای خبر می‌دهد كه شاید این آینده با جنگ عجین شده باشد.

 

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به فرهنگسرای فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از تقاطع شهید سلیمی جهرمی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۸۱۰۴۳ تماس بگیرند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: