داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه و کتابداری
حضور کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت
به گزارش لیزنا، شصت و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت که در تاریخ 28 مهر تا 2 آبان 1395 (19 تا 23 اکتبر 2016) در شهر فرانکفورت کشور آلمان برگزار میشود و در آن ناشران مختلف از ایران و سایر کشورهای جهان حضور دارند.
در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت برای اولین بار کتابخانه مرکزی یک دانشگاه ایرانی به عنوان نماینده این دانشگاه حضور یافته است. کتابخانه مرکزی، مرکز نشر و اسناد دانشگاه شهید بهشتی با داشتن غرفهای مجزا به عنوان نماینده تنها دانشگاه ایرانی حاضر در این نمایشگاه است.
دکتر رائد فریدزاده، رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز نشر و اسناد دانشگاه شهید بهشتی،و استادیار گروه زیان و ادبیات آلمانی، دکتر محسن حاجی زینالعابدینی ،سرپرست اداره کتابخانههای دانشگاه، و استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی و دکتر کیوان جورابچی سرپرست اداره موزه و اسناد دانشگاه،و استادیار گروه معماری به عنوان نمایندگان کتابخانه مرکزی و دانشگاه شهید بهشتی در این غرفه حاضر هستند و به معرفی این مرکز و جایگاه والای کتابخانه مرکزی یک دانشگاه به بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان این نمایشگاه خواهند پرداخت.
در این نمایشگاه نشستهایی از سوی شرکت کنندگان ایرانی حاضر برگزار میشود، شروع و پایان این نشستها توسط نمایندگان کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی است.
اولین نشست گروه اعزامی دانشگاه شهید بهشتی تحت عنوان «دانشگاه در عرضه نشر ایران» در روز چهارشنبه 19 اکتبر (28 مهمرماه 1395) -که به نام «روز نشر ایرانی» نامگذاری شده است- به دو زبان انگلیسی و آلمانی برگزار میشود.
دومین نشست این گروه روز شنبه 22 اکتبر (1 آبان 1395) تحت عنوان «رونمائی دایره المعارف (گنج نامه: آثار معماری اسلامی ایران)» به صورت دو زبانه برگزار میگردد. نمایندگان دانشگاه شهید بهشتی در این نشست در باب معرفی کتاب 20 جلدی گنج نامه که به صورت دوزبانه توسط انتشارات دانشگاه شهید بهشتی به چاپ رسیده است سخن میگویند.
شصت و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت که در تاریخ 28 مهر تا 2 آبان 1395 (19 تا 23 اکتبر 2016) در شهر فرانکفورت کشور آلمان برگزار میشود.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.