داخلی
»اخبار کتاب
شعار سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شد/ خواندن؛ توانستن است
به گزارش لیزنا، ایوب دهقانکار با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: در ابتدای این جلسه، شعارهای پیشنهادی با لحاظ رویکرد اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نقش و کارکرد نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و در نهایت با نظر اکثریت اعضای شورا شعار «خواندن؛ توانستن است» به عنوان شعار سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد.
سخنگوی شورای سیاستگذاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به فضای حاکم بر جامعه، شرایط روز و اقتضائات ملی و بینالمللی کشور گفت: شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران به اتفاق آرا تاکید داشتند که مسائل اخیر کشور همچون اقدام نابخردانه دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و نیز ضرورت توجه به مسائل استانهای سیلزده و... به عنوان محورهای اصلی، اساسی و راهبری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران لحاظ شوند.
وی ادامه داد: در این راستا برنامههایی نیز از سوی اعضای شورا پیشنهاد شد که مقرر شد پس از بحث و کارشناسی اطلاعرسانی شوند.
وی افزود: همچنین با توجه به اهمیت فعالیتهای علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران و میزان تاثیرگذاری آن بر مخاطبان و فضای فرهنگی نمایشگاه مقرر شد با هدف ارتقائ کیفی و محتوایی برنامههای پیشنهادی از سوی اشخاص، نهادها، سازمانها و ناشران جهت اجرا در نمایشگاه کتاب تهران توسط کارگروهی 5 نفره بررسی شوند.
دهقانکار در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت تامین رفاه و آسایش ناشران و بازدیدکنندگان و جلوگیری از بروز حوادث و اتفاقات غیر مترقبه مقرر شد تیم اجرایی نمایشگاه با همکاری دستگاهها و نهادهای مسئول و ذیربط پیشبینیها و تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.
در پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که به ریاست دکتر محسن جوادی برگزار شد، محمود آموزگار، علی اکبر اشعری، فریدون عموزاده خلیلی، علی اصغر سیدآبادی، میثم نیلی، یحیی دهقانی، داریوش نویدگویی، ابراهیم حیدری، مهدی اسماعیلیراد، محمدجواد مرادینیا، قادر آشنا، ایوب دهقانکار و امیرمسعود شهرامنیا حضور داشتند.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن؛ توانستن است» از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.