داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
رضا امیرخانی میهمان پاتوق کتاب کتابخانه فجر
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی فرهنگسرای خاتم(ص) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه 18، برنامه هفتگی پاتوق کتاب این هفته به نقد و بررسی آثار رضا امیرخانی با حضور این نویسنده، اعضای کانون ادبی فجر و سایر علاقمندان به حوزه ادبیات داستانی اختصاص خواهد داشت.
بر اساس این گزارش در این نشست هم چنین از مقام ادبی و تلاش رضا امیرخانی در خلق آثار ارزنده تقدیر خواهد شد.
رضا امیرخانی نویسنده و منتقد ادبی متولد 1352 تهران، اولین رمان خود را با عنوان ارمیا در 22 سالگی منتشرکرد. او مدتی رئیس هیئت مدیره انجمن قلم ایران بود. وی به غیر از نگارش رمان و داستان بلند و یک مجموعه داستان کوتاه، به تألیف سفرنامه و مقالات بلند تحلیلی اجتماعی نیز پرداختهاست. امیرخانی به منظور نوشتن وقایع سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۱ به استان سیستان و بلوچستان که با نام داستان سیستان به چاپ رسیدهاست، یکی از همراهان ایشان بود. دیگر اثر رضا امیرخانی در سال ۱۳۷۸ با نام «من او» منتشر شد. وی برای نوشتن این کتاب نزدیک به دو سال از عمرش را وقف مطالعه آثاری درباره تهران قدیم کرد. این رمان از پر خوانندهترین رمانهای دهه هشتاد ایران بود. ناصر ارمنی، ازبه، نشت نشا، بیوتن، سرلوحه ها، نفحات نفت، جانستان کابلستان، قیدار و رهش از دیگر آثار اوست.
کتاب «ارمیا» برگزیده جشنواره آثار ۲۰ سال دفاع مقدس و مورد تقدیر در اولین دوره جشنواره مهر و دومین جشنواره دفاع مقدس، کتاب «من او» مورد تقدیر دومین جشنواره مهر و یکی از سه کتاب برگزیده منتقدان مطبوعات و سه کتاب برگزیده سال 1379، کتاب «قیدار» برگزیده بخشِ داستانِ بیستویکمین دوره جایزه کتاب و کتاب «نفحات نفت" اثر شایسته تقدیر دهمین دوره جایزه جلال در بخش ویژه بوده است.
نشست ادبی پاتوق کتاب و نقد و بررسی آثار رضا امیرخانی پنج شنبه، 4 مرداد ماه ساعت 30/11-10 در کتابخانه فجر به نشانی ابراهیم آباد،خیابان سیدجمال الدین اسد آبادی،پارک مینا، میزبان علاقمندان است.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66817456 تماس بگیرند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.